Van deze 20 dingen werd ik de afgelopen week erg vrolijk!

Van deze 20 dingen werd ik de afgelopen week erg vrolijk!

Afgelopen week was een fijne week, ik had een klein weekje vakantie. Op en top genieten! Volgende week ga ik starten bij mijn nieuwe werkplek: acute dagbehandeling. Het was erg fijn om deze week nog te genieten van het zomerse weer, toerist te zijn in mijn eigen stad, en te rommelen in huis. Deze week gierden regelmatig een geluksgevoel door mijn lichaam heen. Vandaag wil ik met jullie 20 momenten delen waar ik de afgelopen week erg blij van werd. Lees je mee? 

1. Een dagje zwemmen bij het Henschotermeer samen met mijn nichtjes en zus, we hadden het weer mee!
2. Net twee weken mijn rijbewijs binnen, en nu al met mijn scheurmonster door hartje Den Haag rijden. Ik wilde Sahra ophalen vanaf Den Haag centraal. Echter ging niet niet helemaal van zijn leien dakje. Het was zó spannend om in zo’n drukke stad te rijden! Ik kan wel zeggen dat ik dit gedaan heb. Stiekem wel een beetje trots. 
3. Naar de bouwmarkt rijden om een verhuisdoos te halen voor mijn uitzet spullen, en daar een okergeel plaid en een donkerblauw fluffy kussen in de sale vinden. Love it!
4. Op donderdag ochtend om 10 uur op de fiets zitten om naar de stad te fietsen. 
5. Bijna elke avond samen met mijn hond Noah een wandeling maken door het park heen, en helemaal tot rust komen. Ik kan zo genieten van de natuur
6. Een pastasalade maken met mozzerella, spinazie, verse tomaten, en balsamico azijn. Simpel, vegetarisch, maar oh zo lekker. 
7. Het boek ‘leven met minder drama’ van Jelle Hermus uitlezen. Erg inspirerend! Nu ben ik begonnen in het boek ‘vrolijkheid’. 
8. Afgelopen maandag avond ben ik naar een bijeenkomst geweest over stress en gedachten. Ik probeerde alles los te laten, en ging met een open kijk de bijeenkomst in. Ik vond het zo inspirerend. Er werden ook diverse opdrachten meegegeven waar ik de komende tijd mee aan de slag ga. 
9. Drie keer op één ochtend allerlei complimenten krijgen over mijn vrolijke bijenjurkje van Tante Betsy. 
10. Genieten van mijn grote bos zonnebloemen die ik heb gekregen in verband mijn afscheid van mijn werk. 
11. Contact hebben met Griekse mensen van de afgelopen vakantie. Zó leuk!
12. Een cadeautje krijgen van mijn ouders, een kookwekker in de vorm van een katje. Ik sta ook wel bekend als een crazy cat lady…
13. Samen met vriendinnetje Sahra genieten van een heerlijke lunch met uitzicht over het mooie Scheveningen. 
14. Met mijn ouders in het tuincentrum lopen, en een huisje voor de egels meegenomen. In de tuin gaan we een plekje voor ze maken, met een schoteltje met water en speciaal egelvoer. Hopelijk komen er egels op af, en kunnen ze in onze tuin overwinteren. 
15. Stekjes poten, die het ook nog eens lijken te gaan doen. Planten maken mij altijd zo blij!
16. Mijn nieuwe douchegel van Therme. Het heeft een heerlijke frisse geur, en het ruikt zo lekker. Elke keer als ik de douchegel gebruik, wordt ik er zo ontspannen van. Het geeft een echt sauna gevoel.
17. Donderdag ochtend was ik toerist in mijn eigen geboorte stadje Gouda. Er was kaasmarkt, en ik zocht de gezelligste straatjes op. 
18. De tijd nemen om mijn kamer grondig schoon te maken, kledingkast op te ruimen, en spullen op te ruimen. Zorgt voor zoveel ruimte in je hoofd, en het is natuurlijk fijn om een schone kamer te hebben. 
19. Zwemmen in de Nederlandse zee. Het strand doet veel met mijn gemoedstoestand. Ik kan er ontzettend van genieten als ik het zand aan mijn voeten voel, de zeebries door mijn haren ervaar, en het geluid van de golven die je kunt horen.
20. Langsgaan bij mijn favoriete winkel in Gouda: Juffrouw Saartje. Ik kom al sinds mijn dertiende bij dit leuke winkeltje. De winkeleigenaar kent mij dan ook al een langere tijd! Het blijft altijd gezellig om langs te gaan, en we hebben de meest spontane gesprekken. De gastvrijheid, en het enthousiasme blijft mij telkens weer erg blij maken. 
Waar werd jij de afgelopen week tijd blij van? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Wat een fijn lijstje! In het kader van mijn laatste artikel noteer ik 'leven met minder drama' van Jelle Hermus meteen haha. Klinkt interessant! En drie keer een complimentje krijgen op één ochtend, kan me voorstellen dat je daar een goed gevoel van krijgt!

  2. Wat een fijn lijstje! Onverwachte complimentjes zijn zó leuk <3 En wauw, wat stoer dat je al vlak nadat je je rijbewijs hebt gehaald in de stad hebt gereden. Dat is echt wel heel spannend, maar je hebt het toch maar mooi gedaan. Knap hoor!

  3. Wat heerlijk, zo'n uitgebreide lijst met blijmakers! Als de egels echt komen, zou dat natuurlijk wel heel erg leuk zijn. En dat rijden in de stad? Mijn rijbewijs is al ruim 12 jaar oud, maar nog steeds kom ik liever niet in de grote steden. Overal waar trams rijden, vind ik het niet meer leuk. Ik snap niks van trams en de bijbehorende regels en trambanen waar je wel/niet op mag rijden enzo;).

  4. Wat een heerlijk lijstje. Ik kan ook altijd heerlijk tot rust komen van een fijne wandeling. En nu al door Den Haag rijden, daar mag je trots op zijn. In de drie jaar dat ik mijn rijbewijs heb ben ik nog nooit door zo'n stad gereden. Maar ook wel logisch als je in het noorden van Nederland woont en een studenten ov hebt, haha.

  5. Wat een heerlijke lijst, ik word er ook helemaal blij van! Een dagje strand doet mij ook altijd goed, heerlijk he 😀

Geef een antwoord

Sluit Menu