Be the cherry on top!

Be the cherry on top!

Het is tijd voor een vrolijke outfit! Vandaag wil ik aan jullie een van mijn favoriete jurkjes op dit moment met jullie delen. Ik voel mij gelijk beter in mijn vel als ik een kledingstuk draag wat helemaal bij mij past. Deze vrolijke jurk heeft een kersenprint, en valt erg soepel om mijn lichaam heen. Daarnaast heeft het een mooie lange lengte, daar ben ik de laatste tijd erg dol op. Nu ik jullie al een aantal details heb verklapt, wil ik jullie natuurlijk ook de outfit showen! Kijk je mee?

In Griekenland heb je diverse prachtige bloemenvelden. Zo fotogeniek! Ik genoot intens van dit prachtige zicht, en de mooie bloemen die hier bloeiden. Hier moest ik wel een paar foto’s maken voor mijn blog. <3 Mijn jurkje is van het merk Top-Vintage. 
| Jurkje – Top-Vintage | Tasje – Sissy-Boy | 

Wat vindt je van mijn outfit? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Heel mooi! En wat je zegt over die lengte snap ik wel. Ik houd ook wel van de lengte van dit jurkje. Al was het alleen al omdat je gewoon fatsoenlijk kunt gaan zitten zonder je druk te hoeven maken om wie wat ziet;).

  2. Wauw, wat een mooi jurkje! Lekker vrolijk en vrouwelijk! Het staat je echt prachtig.

  3. Wat een toffe foto's zijn dit geworden, zo door de bloemen heen! De jurk staat je mooi 🙂

  4. Wat een mooi, flatterend jurkje! Wit is zo'n prachtige zomerkleur. Misschien moet ik tegen volgende zomer ook maar eens een witte jurk in huis halen.

Geef een antwoord

Sluit Menu