Mijn geliefde rood met witten stippen jurk!

Mijn geliefde rood met witten stippen jurk!

Ik ben dol op mooie outfits, maar je kunt mij ook erg gelukkig maken met fotogenieke plekjes. In het plaatsje Afytos waren overal mooie gekleurde huisjes, prachtige bloemen, en fotogenieke straatjes. Gelukkig vond Mike het niet erg om een aantal keer foto’s te schieten van mijn vrolijke outfits. Vandaag wil ik jullie een van mijn favoriete jurkjes van dit moment laten zien. Ik ben dol op de kleur rood, en de print rood met witte stippen. In dit jurkje voel je je ultra vrouwelijk, en is heerlijk zomers! Kijken jullie mee naar mijn outfit?

Grease lightning!

Mijn moeder werd in April vijftig jaar, en we hadden voor haar een thema feestje georganiseerd. Het thema was de jaren 60, iedereen kwam ik stijl. Hippie kleding, grote zwaaiende jurkjes, of mannen met leren jasjes. Deze vrolijke jurk had ik voor mijn outfit aangeschaft, Mike en ik wilden als Sandy en Danny van Grease gaan. Tijdens het shoppen van mijn outfit vond ik het belangrijk dat ik na het feestje het jurkje ook nog zou kunnen dragen. Nu moet ik toegeven dat het jurkje uitgesproken is, maar het is prima te dragen op vakantie, of voor een feestje.

Blote schouders..

Het enige nadeel van dit jurkje is dat je tijdens het dragen blote schouders hebt, en je de band kunt vastknopen om je nek heen. Ik heb speciaal een wit vestje erbij gekocht zodat ik dit ‘probleempje’ kon bedekken. In Griekenland ga je natuurlijk niet met een vestje rondlopen als het dertig graden is. Ik shop mijn beha’s bij het merk PrimaDonna, en ik had nog geen strapless variant in mijn collectie. Echter heb ik wel een optie gevonden waarbij ik alsnog mijn blote schouders kon laten zien, en waarbij mijn boobs de juiste ondersteuning kregen. De bandjes van mijn beha heb ik zorgvuldig in de cup weggestopt, waardoor je ook zonder strapless beha, en grote borsten alsnog zo een jurkje kunt dragen!

Kwaliteit 

Het jurkje is van goede kwaliteit, en valt goed om mijn lichaam heen. Ik heb zelf gekozen voor maat XL, en hij valt perfect. Het heeft een stevige stof. Aan de achterkant van de jurk heeft het stretch, hierdoor heeft het een prettige pasvorm. Daarnaast krijg je met deze jurk een hoop bekijks! 😉

| Jurk – TopVintage | Tas – Sacha | Sneakers – Nike | Zonnebril – Paul Smith | 

Wat vindt jij van deze outfit? 
Liefs,
Evelien 

Deze post heeft 10 reacties

 1. Staat je goed Evelien! Ik ben sowieso altijd fan van polkadots 🙂

 2. Oh yes, wat een gewéldig jurkje! Ik bestelde een rood met witte stippen jurk in twee maten (want ik wist niet zeker welke ik moest hebben). Ze bleken allebei te passen en ik heb ze dus allebei gehouden. Echt mijn favoriet deze zomer.

  1. Wat leuk dat je ook twee jurkjes hebt met deze vrolijke print!
   Het is een perfect item voor de zomer. Geniet ervan!

 3. De jurk is echt zó mooi! En wat staat hij je geweldig <3 Ik ben ook gek op rood met witte stippen. Toevallig heb ik laatst een jurkje in die kleurencombinatie gekocht bij Norah. Die is bij mij ook groot favoriet!

  1. Dank je wel Romy!
   Ik had het jurkje voorbij zien komen op je blog. Die variant is ook er leuk!

 4. Wat een heerlijke jurk, past ook echt wel goed bij je! Het is totaal niet mijn ding maar jij rockt deze outfit gewoon.

 5. Wat een leuke jurk en hij staat je echt heel goed! Ik vind stiekem het groene tasje trouwens ook heel tof, ben zelf net toevallig op zoek naar een nieuw klein tasje 🙂

  1. Echt een perfecte basic!
   Ik heb het tasje ooit gescoord in de sale bij de Sacha (voor ongeveer een 10tje).
   Voor zo'n klein prijsje kan ik het niet laten liggen.

Geef een antwoord

Sluit Menu