Get ready for summer! | Unboxing Boots box.

Get ready for summer! | Unboxing Boots box.

Je kunt mij gelukkig maken met een nieuw paar verzorgingsproducten. Ik kreeg een ontzettend leuk pakketje binnen van Boots. Ik mag jullie super leuk nieuws mededelen! Voor de komende tijd mag ik BFF worden van Boots, en krijg ik ieder kwartaal een pakket opgestuurd met allerlei vrolijke en fijne producten. Vandaag trap ik af, en show ik jullie de producten die ik heb mogen ontvangen! Kijken jullie mee? 

Ben jij al bekend met Boots?

Boots klonk mij bekend in de oren, ik kende het vooral van mijn shoppingtrips in Londen. Tevens is Boots nu ook in Nederland verkrijgbaar! In Nederland zijn er inmiddels al 60 Boots apotheken te vinden. Yay! Boots heeft prachtige merken in het assortiment. Zoals ik al eerder aangaf krijg ik als Boots BFF elk kwartaal een box met verrassende producten binnen. Echter wil ik jullie wel melden dat de producten los te verkrijgen zijn, en niet in de vorm van een goodiebox. Ik ben heel erg nieuwsgierig naar de producten! Kijken jullie mee?

Soap & Glory

Het merk is mij nog niet bekend! Ten eerste word ik ontzettend vrolijk van de verpakkingen. Roze, vrolijke teksten, en de producten ruiken verrukkelijk. Ik mocht twee verschillende producten ontvangen: Flake away body polish, en the Righteous butter body moisturizer. De body polish is een prettige scrub gemaakt van shea butter, perzikzaad, zeezout, suiker, en zoete amandel. De substantie voelt prettig aan, en is gemakkelijk in te masseren in de huid. De zoete geur die vrij komt is verrukkelijk! Een echt zomer gevoel krijg je ervan.

De Righteous butter body moisturizer is een product voor de droge huid. Het heeft een dunne maar verzorgende werking. Tevens trekt de moisturizer snel, en gemakkelijk in de huid. Het laat geen vettig laagje achter. Ik ben fan!

Tea Tree & Witch Hazel Berry Boost Jelly Face Wash 150ml 

Het reinigen van mijn gezicht neemt een belangrijke plaats in tijdens mijn avondroutine. Ik ga dan ook nooit slapen met make-up op mijn gezicht, en reinig mijn gezicht met een zachte gezichtscrub, of met een zachte face wash. De Tea Tree & Witch Hazel Berry face wash heeft een heerlijke frisse geur, en een fijne substantie. Het is prettig in te masseren, en geeft het fijne frisse gevoel van een schoon gezicht.

Botanics All Bright Micellar 3-in-1 

Naast een face wash/face scrub, gebruik ik een reinigende micellar water. Het merk Botanics ben ik al bekend mee, en super tevreden over. Het product is vrij van parabenen, en is alcohol vrij. Het is een micelairre 3-in-1 reinigingslotion. Het geeft geen prikkend of onwennig gevoel, en reinigt mijn huid goed. Ze adviseren om het twee keer per dag te gebruiken.

Champneys Summer Dream Rewarding Body Lotion 350ML

Deze verpakking! Ik werd er direct verliefd op. Het is een grote roze fles, met een praktisch pompje, en prachtige letters op de verpakking. Naast dat de verpakking prachtig is, heeft de bodylotion een prettige substantie formule, en is de geur heerlijk zoetig. Ik zou het je nu het liefst willen laten ruiken! Het heeft heerlijke aroma’s van zomerfruit: onder andere perzik, mango, passievrucht en sinaasappel. Een musthave voor de zomer. Tevens trekt de bodylotion makkelijk in de huid.

No7 Laboratories Line Correcting Booster Serum 15ML

Dit is een product wat zich inzet om lijnen en rimpels tegen te gaan. Mijn moeder ga ik heel erg blij maken met dit product! Ik vind mij zelf nog wat te jong om een verzorgingsproduct te gebruiken voor het tegen te gaan van rimpels, en lijntjes. Daar begin ik pas over een paar jaar aan. 🙂 Echter vind ik de verpakking er tof uit zien, en werkt het pompje goed. Het is een zachte, en dunne substantie met een neutrale geur.

No7 Matte Liquid Lipstick & eyes pencil

En ten slotte zaten er in deze goed gevulde box twee verschillende make-up producten. Ik moet eerlijk bekennen dat ik hier niet laaiend enthousiast over was. De liquid lipstick heeft een Barbie roze tint die naar mijn mening bij mijn huidkleur, en haarkleur niet passend is. De liquid lipstick voelde niet Matt aan, en het accentueerde de lijntjes van mijn lippen. Het eye pencil is niets op aan te merken, heeft een zachte substantie, en je kunt er snel, en gemakkelijk een lijntje mee zetten. Echter ben ik zelf niet zo’n fan van oogpotlood, je kunt het eventueel ook dragen als eyeliner.

Ik vond het een vrolijke, maar goed gevulde box! Ik ben ontzettend blij met alle fris ruikende producten, en kan niet wachten om ze nog vaker te gaan gebruiken. Wil jij graag op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Boots heeft een inspirerende nieuwsbrief waarvoor je je kunt aanmelden om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten, acties, en ander leuk nieuws. 
Ben jij bekend met Boots? 
Liefs, 
Evelien
*Ik heb producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft een reactie

  1. Wat een fijne producten! Ik kende Boots inderdaad wel van naam, leuk dat het merk nu ook in Nederland verkrijgbaar is!

Geef een antwoord

Sluit Menu