Blijheidmomentjes | Expertise vergroten, perfect black blazer, en bioscoop marathon! #60

Blijheidmomentjes | Expertise vergroten, perfect black blazer, en bioscoop marathon! #60

Yes! Het is weer tijd voor een artikel vol met blijheidmomentjes. Ik lig op dit moment figuurlijk onder een grote stapel met dead-lines, gelukkig kan ik vandaag een streep achter één van de grootste dead-lines voor mijn schooljaar zetten. Is het eindelijk tijd om even op adem te komen, gelukkig heb ik vandaag ook een dagje vrij! Hebben jullie het op dit moment ook zo druk?
Daarentegen wil ik wel vandaag graag met jullie de momenten delen waar ik afgelopen tijd blij van werd! Onder andere mijn expertise vergroten, ik heb de perfecte tweedehands blazer gevonden, en heb samen met vriendjelief een bioscoop marathon gehouden. Lees je mee?

Ik heb een nieuwe traditie, om de twee weken koop ik een bosje met vrolijke anjers, en staan ze te stralen in mijn aardbeien vaas. Het is zo’n vrolijk gezicht!

Bij de straatbieb twee thrillers leesboeken gevonden, en daarnaast een stedentrip boekje over Berlijn. Super toevallig! Ik vind het zo’n leuk initiatief dat overal in Nederland diverse straatbiebs zijn. Is er ook eentje in jouw buurt? 
Vriendjelief die mij ophaalt van mijn werk, zo fijn om zo mijn weekenddienst af te sluiten. 
Vorderingen maken op mijn werk, krijg ik zóveel energie van. 

Een grote voorjaarsschoonmaak houden, zo’n fijn gevoel dat alles schoon is, en allerlei spullen weer zijn opgeruimd. 

Zakken met kleding brengen naar Appel&Ei, en ik heb al diverse dingen verkocht! Daarnaast heb ik daar al geweldige items gescoord. 

Op zondagavond mijn Abba plaat draaien. 

Lieve reacties op mijn instagram pagina, jullie zijn toppers! 

Bewust een avond zonder telefoon, televisie, of laptop doorbrengen. Ik kwam helemaal tot rust, en genoot van het tijdschrift psychologie, en een goed leesboek. Belangrijk om soms even bewust afstand te nemen van telefoon, of laptop. 


Bewust zijn van de vrijheid die we hier in Nederland hebben. 

Ik word nog steeds blij van mijn vintage burberry jas, de perfecte basic voor in je garderobe. 

Tijdens een lange treinrit naar Breda genieten van een goed boek, en mijn spotify playlist. 

Op koningsdag een rondje lopen over een markt, en diverse tweedehands vondsten aangeschaft! Je kunt hier mijn aankopen zien. 

Mensen kijken op Schiphol terwijl ik een gezonde salade nuttig. 


Met vriendjelief lepeltje lepeltje liggen, en een goede oorlogsfilm kijken. 


Tijdens koningsdag na een feestje bij de Koe, werd het feestje voortgezet in een huis bij mensen die ik niet kende. We waren van harten welkom, ik vind de Brabantse gastvrijheid zo bijzonder om te zien. Ik heb genoten van deze leuke avond!


Samen met Mike (op diezelfde avond) meezingen met allerlei fouten muziek. Terwijl ik eigenlijk helemaal niet van de karaoke ben. 🙂 Out of the comfort zone. 


Met mama een dag ingepland dat we samen naar de Rituals spa gaan, ik wil mijn wimpers laten liften, en wenkbrauwen laten verven voor de zomervakantie. Spannend!


De perfecte basic zwarte blazer tweedehands kunnen scoren bij Appel&Ei. 


Met mijn moeder samen op de bank ouderwets een avondje knuffelen en televisie kijken. 


Laat thuis komen van een feestje, en naar boven willen gaan. Hoorde ik Mike opeens het nummer ‘Chan Chan’ opzetten. Samen nog even in de keuken gedanst op dit heerlijke nummer. Ik hou van dit soort spontane acties!


Samen met een lieve collega Daisy kringloop shoppen voor een woning waar wij verantwoordelijk voor zijn! Naderhand kregen we leuke complimenten van collega’s, en cliënten hoe de woning was opgefleurd. 


Na een avonddienst naar het station fietsen terwijl het nog licht is. 


Goed gevoel hebben over mijn rijlessen, binnenkort heb ik mijn examen. Op hoop van zegen!


Samen met mijn schoondaddy in de tuin kletsen over de zorg. 


Mijn beste vriendin zei in een gesprek dat ik een groot voorbeeld voor haar ben. Wat een ontzettend lief compliment!!!


Met Mike afgelopen zaterdag een bioscoop marathon houden, we zijn naar Singel 39 geweest (lieverd dat hij mee ging naar deze film!), en hotel Mumbai. Na afloop gingen we een hapje eten. 


Mijn expertise in mijn werkveld vergroten door diverse infoavonden over psychische kwetsbaarheden te bezoeken, vorige week ben ik naar een info avond over (game) verslavingen geweest. Super interessant!


Zoveel complimenten krijgen van mijn werkbegeleiders tijdens mijn beoordelingsgesprek, onder andere dat ik zo transparant ben, en goed om kan gaan met feedback. Wat een mooie woorden..


Waar werd jij de afgelopen tijd blij van? <3 

Liefs,
Evelien

Deze post heeft 3 reacties

  1. Gaaf zeg, zo'n beoordelingsgesprek met complimenten! Ik word altijd weer blij als ik jouw aardbeienvaas zie. En het meest blij werd ik de afgelopen tijd van iets wat ook op jouw lijstje staat: Af en toe een middagje zonder telefoon. Heerlijk lezen en creatief bezig zijn, zonder afleiding.

  2. Wat een hoop leuks! 🙂 Heerlijk zulke tradities waarbij je jezelf blij kunt maken. Ik heb dat ook met af en toe een koffietje drinken buiten de deur, in mijn eentje. Heerlijk! Heel veel succes met je rijlessen, maar ik denk dat dit helemaal goed komt!

  3. Wat een fijn lijstje! Wat goed dat het allemaal zo voorspoedig gaat op werk. En wat heb je de afgelopen tijd leuke dingen gedaan! 😀

Geef een antwoord

Sluit Menu