Kleuren maken de vrouw ♥

Kleuren maken de vrouw ♥

Ik ben dol op vrolijke mooie kleuren, en ik vind het een uitdaging om diverse kleuren bij elkaar te combineren. Mijn gemoedstoestand gaat direct omhoog als ik een vrolijke jurk, of een funky tas bij mij draag. Bizar hé? Dat je zo ontzettend blij kunt worden van gekleurde kledingstukken. Mijn motto was vroeger dan ook wel: kleuren maken de vrouw! Vandaag wil ik een van mijn meest vrolijke outfits delen. Kijk je mee? <3 

Dit prachtige rode jurkje is van HappySize  en is van het merk Sara Lindholm. De stof is van polyester, en valt mooi om je lichaam heen. De lengte is bij mij perfect! Ik ben 1,82, dus het is regelmatig een lastige klus om een jurkje te vinden die gepast is qua lengte.  Ik ben er erg blij mee! 
Ik ben dol op de kleur rood, en dit is echt een aanwinst voor mijn lente garderobe. Ik heb al vele complimenten gehad over dit leuke jurkje! Kleine tip: het jurkje valt wat klein, als je wilt dat het niet getekend rondom je lichaam valt adviseer ik je om een maat groter te bestellen. 
Een jurkje vind ik naast een black dress, een echte musthave in je kledingkast! Heb jij al een rood jurkje in de kledingkast hangen? 

Jurkje – Sara Lindholm (Happy Size) | Panty – Zeeman | Schoenen – Maripé | Jas – Sissy-Boy | Tas – Fabienne Chapot | Sieraden – My-Jewellery |

Wat vinden jullie van mijn rode jurkje? 
Liefs,
Evelien

Deze post heeft 2 reacties

  1. Wauw, wat staat dit jurkje je mooi, zeker in combinatie met de gele jas! Ik word ook altijd vrolijk van kleuren en draag dan ook niets liever dan opvallende tinten. Jij kunt dit soort tinten ook zó goed hebben <3

Geef een antwoord

Sluit Menu