Uitzet shoppen | Aardbeien vaas, handgemaakte hangers, en fruitschaal van Sissy-Boy! #1

Uitzet shoppen | Aardbeien vaas, handgemaakte hangers, en fruitschaal van Sissy-Boy! #1

Ik word op dit moment zo blij van mijn uitzet die langzamerhand groter word. Afgelopen week kwam er eerder een artikel online waarom het zo leuk is om voor je uitzet te sparen. Dit artikel werd zo goed ontvangen, dat ik het besluit maakte om ook regelmatig mini-uitzet shoplogs te delen. Vandaag is de eerste! Ik kocht onder andere een aardbeienvaas (?), handgemaakte hangers wat is gemaakt bij een sociale werkplaats, en een prachtige fruitschaal in de sale van de Sissy-Boy. Lees je mee? 

Schaaltje van Sissy-Boy (Sale!) | Ongeveer 3,00

Ik vond onder andere dit schattige schaaltje bij de Sissy-Boy! Ik had al de andere versie aangeschaft met een vogeltje erin. Dit printje met een kat kon ik niet laten liggen. Het schaaltje ging mee voor ongeveer 3,00 euro, en ik had nog punten korting, dus uiteindelijk hoefde ik niks te betalen. 🙂

Stroopwafel opbergpot | 13,00

Ik ben een geboren en getogen Gouwenaar. Als men Gouda hoort, wordt dit regelmatig geïdentificeerd met de Goudse kazen, stroopwafels, en kaarsen. In Gouda zit een bekend stroopwafelwinkeltje nabij de Hema waar ze dé lekkerste stroopwafels maken. Hier kocht ik dit leuke stroopwafel opbergpotje. Dit product kon natuurlijk niet missen voor mijn uitzet! De ouderwetse uitstraling vind ik stiekem ook erg leuk :-).

Glazen met krabben Sissy-Boy (sale!) | 2,50 per stuk  

Sissy-Boy is de hemel voor interieur items. Ze hebben eigen identieke items, en ik kijk altijd graag in de Sissy-Boy rond. De sale was mij zeker ook niet misgaan! Ik heb een stuk of tien glazen met deze print erop besteld. Ik vind het mooi als alles wel een geheel is, en matcht. Voor zo’n lage prijs kon ik ze zeker niet laten liggen!

Fruitschaal Sissy-Boy (sale!) – 7,50 

Op deze fruitschaal was ik opslag verliefd. Ruimtelijk, artistiek, en strak. Ook deze fruitschaal vond ik bij de Sissy-Boy, toevallig tijdens een bezoekje aan Den Haag centraal dook ik deze leuke winkel in, en liep ik hier spontaan tegen aan. Hij gaat vast later prachtig staan op de keukentafel!

Posters Ikea (sale!) | Prijs onbekend 

Deze toffe posters spotte ik bij de IKEA in Breda en nam ik voor een klein prijsje mee. Ik vond ze zó artistiek! Ik zie het al helemaal voor me dat ze later mooi in een lijst hangen. De prints zijn erg divers, en veelzijdig. Love it!

Handgemaakte hangers Moerbei Breda | 0,50 per stuk

Deze vrolijke hangers van de Moerbei vond ik erg leuk, niet alleen het uiterlijk, maar ook het mooie verhaal wat hierachter schuil hangt.  De producten zijn handgemaakt, en hebben een duurzame en sociale achtergrond. De producten worden gemaakt in de sociale werkplaats van de Moerbei in Breda. Dit maakt de producten direct nog een stukje mooier! Ik vond de hangers te schattig, leuk om in de kerstboom te hangen. 🙂 


Aardbei vaas Des Pots | 45,00 

You hate it, or you love it! Deze vrolijke aardbei vaas van Des Pots. Ik spotte deze vrolijke vaas bij de bloemenwinkel, en was op slag verliefd. Mijn vriendje helaas niet haha! 
Ik heb zowel een grote versie, als een kleinere. Een vaas heeft alvast een plekje gekregen op mijn kamer. Het zorgt elke dag voor een vrolijke sfeer! Ik schreef eerder een artikel over de aardbei vaas
Ze zijn leuk te stylen om tulpen in te doen, of mooie bamboe takken. 
Wat vind jij het leukste item? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 3 reacties

  1. Wat tof dat je al volop bezig bent met je uitzet bij elkaar sparen. Je hebt prachtige dingen gescoord! Ik vind vooral die schaal en het kleine schaaltje heel tof. En wat mooi, dat stroopwafelblik! Zeker omdat die zo typerend is voor jouw stad 🙂

  2. Wat heb je al een hoop kleine dingetjes bij elkaar gespaard. Leuk! Ik woonde samen en moest plots opzoek naar een nieuwe woning en heb toen bijna alles in één keer moeten kopen. Nu merk ik dat ik steeds wat kleine dingetjes bij koop en dat het steeds meer 'thuis' wordt.

  3. Wat een leuke items allemaal! Ik vind die aardbeien vaas echt geweldig 😀

Geef een antwoord

Sluit Menu