Mijn bucketlist! | Reis maken naar Zuid-Afrika, schildercursus, en samenwonen!

Mijn bucketlist! | Reis maken naar Zuid-Afrika, schildercursus, en samenwonen!

Als je zou vragen aan mijn vrienden wat voor iemand ik ben, zullen ze direct zeggen dat ik een dromer ben. Ik kan er ontzettend van genieten om te dromen over de toekomst, en alle bijzondere dingen wat nog gaat komen. Vroeger deelde ik regelmatig mijn bucketlist op mijn blog, zo droomde ik van een concert bijwonen van John Mayer (check!), mijn eigen studenten OV krijgen (check!), en minder onzeker zijn (dubbel check!). Nu is het tijd om stof van mijn oude bucketlist te halen, en een nieuwe bucketlist op te stellen. Lees je mee? 

 1. Een reis maken naar Zuid-Afrika;
 2. Mijn bakvaardigheden tot een hoger level brengen;
 3. Het van Gogh museum in Amsterdam bezoeken;
 4. Afstuderen aan de Hogeschool van Amsterdam voor de opleiding GGZ-agoog;
 5. Een passende vervolgopleiding vinden; psychologie, IPS-begeleider, leraar worden op het HBO?;
 6. Een Boxer hond nemen! Ik ben dol op Boxers; 
 7. In mijn (toekomstige) tuin een mini kas plaatsen, en mijn groene vingers te voor schijn laten komen;
 8. Een abonnement nemen op de flow;
 9. Overnachten in een huisje midden in de natuur;
 10. Een stedentrip maken naar Berlijn, Parijs, en Rome;
 11. Naar een presentatie gaan van Erik Scherder;
 12. Alle boeken van de psychiater Rene Kahn lezen;
 13. Trouwen in het mooie Italië;
 14. Ten huwelijk gevraagd worden;
 15. Een professionele fotoshoot hebben voor by-Evelien.nl;
 16. Picknicken op het strand, flesje wijn erbij, en genieten van de mooie zonsondergang;
 17. Mijn autorijbewijs halen;
 18. Aan mindfullness beginnen;
 19. Een nieuwe lens aanschaffen voor mijn spiegelreflex camera;
 20. Schilderij van Herman Brood kopen;
 21. Een nieuwe hobby ontdekken;
 22. Medicatie cursus volgen;
 23. Een boottocht maken langs het Amsterdam Light Festival;
 24. Een kitten van Cato krijgen; 
 25. Samen met mijn grote liefde poopoo een huis kopen;
 26. Dansen tot de zon opkomt in het mooie Cuba;
 27. De big five spotten in Afrika;
 28. Een abonnement nemen op de Pathé;
 29. Zwanger worden, en een gezond kindje krijgen; 
 30. Een schildercursus volgen; 
 31. Mij verdiepen in de technische snufjes van mijn camera, en daarnaast photoshop onder de knie krijgen; 
 32. Als ik ben afgestudeerd een schilderij van de Amsterdamse schilder Mark Raven kopen, ten ere van mijn afstuderen;
 33. Een talencursus Italiaans volgen; 
 34. De waddeneilanden bezoeken;
 35. Zeehondjes spotten;
 36. Prachtige souvenirs uit diverse landen tentoonstellen in mijn eigen huis;
 37. Samen met mijn moeder naar Londen gaan; 
 38. Een weekend op Pinkpop/Rock Werther beleven; 
 39. Na mijn afstuderen een avond stappen in het prachtige Amsterdam!;
 40. Mijn 100ste factuur versturen voor mijn eigen bedrijf. 

Ik word er zo blij van om mijn bucketlist op te stellen. Er staan doelen bij die ik binnen nu en een jaar hopelijk behaald heb, maar ook doelen voor op lange termijn! Het is bijzonder om je doelen op te schrijven, en dit ook expliciet te publiceren op mijn blog. Zo worden ze meer grijpbaar voor mijn gevoel. In ieder geval ga ik graag aan de slag met mijn mooie doelen die op mijn bucketlist staan!

Wat staat er op jouw bucketlist? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 4 reacties

 1. Wat heb je een prachtige bucketlist met heel veel mooie dromen en wensen! Wat tof dat je in Italië zou willen trouwen! En de big five spotten klinkt ook als een geweldige droom. Leren werken met Photoshop staat ook op mijn bucketlist. Het lijkt me zo tof om daar handig mee te zijn.
  Hopelijk kun je veel van deze dromen waarmaken 🙂

 2. Wat een mooie bucketlist! Wat gaaf dat je naar Afrika wil! Stedentrips zijn ook altijd een goed idee 😀 De komende jaren wil ik vooral veel van de wereld ontdekken.

 3. Wat een heerlijke bucketlist. Zuid-Afrika staat ook op die van mij, haha. Net als Japan, Vietnam, Thailand en Amerika overigens. En Londen kan na aankomende week ook afgestreept worden. Verder staat er bijvoorbeeld op dat ik mijn eigen bedrijf op wil starten (word aan gewerkt) en dat ik in een helikopter wil vliegen.

Geef een antwoord

Sluit Menu