Kitchen Trend | Mijn handgemaakte servies uit Portugal!

Kitchen Trend | Mijn handgemaakte servies uit Portugal!

Aan tafel! Met een mooi servies heb je de perfecte basis voor op tafel en in de keuken. Ik ben dól op prachtige serviezen, en ik kan er onwijs van genieten om winkels door te lopen en alle mooie serviezen te bewonderen. Sinds een jaar ben ik servies aan het sparen voor mijn uitzet. Vandaag wil ik alles vertellen over dit mooie servies! Lees je mee?

Mijn liefde voor servies
Ik ben dol op servies verzamelen. Met je favoriete servies creëer je de basis voor de gedekte tafel. Achter elk stuk servies zit een mooi verhaal, servies brengt een karakter met zich mee. En heeft een hoop mooie en gezellige avonden doorstaan. Naast dat ik zo dol ben op servies, vind ik het ook leuk om het te mixen en te matchen, echter blijft het kleurenpallet wel hierin hetzelfde.

Kitchen Trend 
Dit prachtige servies is van het merk Kitchen Trend. Het is een kwalitatief goed servies. De verkoper deed in de winkel twee kommen tegen elkaar aan tikken, er werd verteld dat dit servies in restaurants wordt gebruikt omdat het zo sterk is, en niet snel afbreekt. Het is onder andere te koop bij Woerdman (in Gouda en Alphen aan den Rijn), en online bij de kookwinkel.nl.
Naast dat het servies in de vaatwasser kan, kan het ook tot 140 graden in de oven. Multifunctioneel dus!

Handgemaakt in Portugal
Naast dat ik zo enthousiast werd van de prachtige looks, vond ik het ook een bijzonder verhaal dat het handgemaakt is in het mooie Portugal. Doordat het is handgemaakt is elk serviesstuk ook anders, zo zie je ook op de foto dat ze heel verschillend zijn. Het servies is asymmetrisch, niks is dezelfde vorm en heeft een ander patroon. Ik hou ervan!


Het leuke van sparen
Ik ben super blij met mijn mooie verzameling van dit prachtige servies! Ik heb de kleuren petrol, en zeegroen. Het is een prachtige combinatie. Mijn verzameling is al erg groot geworden! Zo heb ik mooie schalen, ontbijt en diner borden, en heb ik alle grote mokken, en koffiekopjes al compleet. En nog vele andere producten! Ik heb zelf veel gekocht, maar ook voor mijn verjaardag diverse stukken gekocht. Dat is het leuke van sparen! <3

Ik kan niet wachten om dit mooie servies ten toon te stellen in een mooie servieskast!

Spaar jij ook voor een servies? 
Liefs, 
Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu