Geluk zit in kleine dingen | 5X dingen waar ik de laatste tijd gelukkig van werd!

Geluk zit in kleine dingen | 5X dingen waar ik de laatste tijd gelukkig van werd!

Vandaag een ode aan de blijmakers van de afgelopen weken. Om de twee weken deel ik al mijn blijheidmomentjes in een artikel. Ik hou van de positiviteit, en het vrolijke gevoel wat je ervan krijgt. Geluk zit in kleine dingen.. Vandaag wil ik graag stil staan bij vijf dingen waar je mij ontzettend gelukkig mee maakt. Lees je mee?

De tijd nemen om een boek te lezen
Ik ben een echte boekenwurm. Het werkt ontspannend om een boek te lezen voordat je gaat slapen, of tijdens een langere treinrit terwijl het zonnetje naar binnen schijnt. Helaas vind ik het lastig om een rust moment voor mezelf in te pakken, terwijl ik er zó van hou! Gek hé? Ik heb de leesflow helemaal te pakken, en ik gun mijzelf nu de momenten rust. Het is zo fijn om een goed boek erbij te pakken, het is voor mij dé manier waarop je helemaal kunt bijladen.


Vakantieplannen maken voor aankomend jaar 
Onze grote zomer vakantie staat al gepland! Wij gaan dit jaar weer naar het Griekse schiereiland Chalkidiki. Ik schreef er diverse artikelen over, je kunt ze hier, en hier lezen. Het is een prachtig eiland waar je tot rust komt, kunt genieten van het mooie eiland, en de fijne Griekse sferen. Ik kijk er erg naar uit, vooral nu ik ook geen schoolvakanties heb, en non-stop doorwerk, en mijn studie ernaast heb. Real life has started.. Het is fijn om in het vooruitzicht een moment te hebben om even op adem te komen. We naderen alweer bijna mijn afstudeerjaar, dus twee weken vertoeven op Griekenland is helemaal geen probleem. 😉

Naast dat we naar het mooie Griekenland gaan, hebben we eind Mei een weekend Berlijn gepland staan! We willen graag met de trein reizen naar Berlijn, en daar twee nachtjes slapen in een Airbnb. We moeten nog een dag zitten om alles te boeken, en vast te zetten. Dus als jullie tips hebben voor een leuke Airbnb, let us know! 

Het lente seizoen wat is begonnen
Wat ben ik onwijs blij dat afgelopen Woensdag de lente officieel begonnen is. Voor mijn werk fiets ik van woning naar woning, dus ik ben erg blij dat het zonnetje zich weer vaker laat zien. De kou en de regen trotseren op de fiets was echt een ramp haha! Ik kijk nu al uit naar de mooie bloemen die gaan bloeien, de kleine dieren die weer te voor schijn komen, en de fijne lente wandelingen samen met mijn hond Noah.

Pas echter wel op met je mobiel gebruik op de fiets! Wist je al dat je tegenwoordig een boete kunt krijgen voor het gebruik van je telefoon op de fiets? Zonde, en super gevaarlijk natuurlijk! Je hebt diverse telefoon accessoires die je kunt gebruiken om als nog de routeplanner op je fiets te gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld een telefoonhouder. 

Nieuwe aanwinsten voor mijn blog! 

Nog zo’n leuke blijmaker! Ik ontving van smartphonehoesjes.nl een geweldige laptophoes. Met daarop een afbeelding van een prachtige schildering van Vincent van Gogh. Ik ben dol op zijn mooie schilderijen, dus ik ben extra blij met deze mooie kunstige laptophoes. Nu heb je niet alleen hoezen voor je laptop, maar ze hebben ook een divers aanbod aan iPad hoezen. Hierdoor bescherm je het product optimaal, en dat ook nog eens in een leuk hoesje. 
Tevens heb ik een externe harde schijf aangeschaft, ik wist niet dat ik daar zo blij mee kon zijn! Mijn foto’s worden veilig opgeslagen, en ik heb voldoende (werk)ruimte op mijn computer. 
Mijn abonnement van mijn huidige iPhone loopt af, eindelijk! Mijn iPhone was gevallen, en heel het scherm is kapot gegaan. Inclusief zwarte strepen dwars door mijn beeld heen. Ontzettend balen. Nu was het eindelijk tijd om een nieuwe abonnement af te sluiten! Er is een divers aanbod, ik vind het altijd lastig om de juiste keuze te maken. Ik twijfelde tussen een Huawei, of toch voor mijn vertrouwde iPhone. Zo heb je leuke Huawei Mate 20 Pro hoesjes, is het van groot formaat, en het heeft een verbeterde camera. Echter heb ik uiteindelijk voor mijn oud vertrouwde iPhone gekozen, de Huawei was wel een gewaagde concurrent!

Date day
Afgelopen Zaterdag hadden Mike en ik zo’n fijne spontane date day gepland staan. We zijn allebei iemand die graag er op uit gaat, en leuke dingen doet. Die dag zijn we samen twee keer naar de film geweest: Corgi, en Espace Room. Beide aanraders! Aan het eind van de dag hebben we een hapje gegeten bij La Cubanita, heerlijke cocktails gedronken, lichtelijk tipsy geworden, en filosofische gesprekken gevoerd (dit kunnen wij als de beste!). Na het hapje eten hebben een wandeling gemaakt door de binnenstad van Breda, en genoten van de fijne sfeer. Van dit soort fijne date days kan ik ontzettend genieten, zo fijn!


Wat is een gelukmaker voor jou? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Wat een fijne blijmakers allemaal! Heerlijk dat je twee vakanties in het vooruitzicht hebt, zeker in deze drukke periode. Berlijn is zo'n geweldige stad! <3 Je laptophoes is echt ontzettend tof! En wat heerlijk is de lente, hè?! Ik ben ook zo blij dat alles weer groeit en bloeit buiten.

  2. Wat een fijn lijstje weer. Ik snap dat je blij kan worden van een harde schijf, haha. En heerlijk ook om de tijd te nemen om lekker een boek te lezen.

  3. Kan mij helemaal vinden in al jouw gelukmakers 🙂 Heel leuk vooruitzicht natuurlijk dat jullie naar Griekenland en Berlijn gaan! Mijn vriend en ik gaan binnenkort naar Sardinië. Een geluksmaker deze maand was toch wel het ophalen van de geadopteerde kat. Deze poes komt uit Griekenland en is nu iets van drie jaar. Ze moet nog wel wennen, maar ik ben echt heel blij dat we een huisdier hebben. Dat miste ik toch in huis.

    Liefs,
    Marloes

  4. Wat een leuk en vrolijk lijstje! Ik kan ook niet wachten tot het echt lente is 😀

  5. Wat een fijn lijstje. Ik word er zelf ook wat gelukkiger van. Leuke reizen heb je ook in het vooruitzicht. Heerlijk om naar zo'n leuke tijd uit te kunnen kijken. Tijd nemen om een boek te lezen is iets dat ik zelf ook wat vaker moet proberen. Die leesflow die jij nu te pakken hebt, die ben ik nog aan het zoeken 😉

Geef een antwoord

Sluit Menu