Boxer wandeling in het Goudse hout!

Boxer wandeling in het Goudse hout!

Sinds een korte tijd zit ik in de Facebook groep genaamd ‘boxergeluk’. Hierin worden allerlei tips gedeeld over boxer honden, en er komen regelmatig schattige foto’s en filmpjes van deze lieve viervoeters voorbij. Echter zag ik ook regelmatig een oproep staan om gezamenlijk een wandeling te maken, samen met de baasjes, en de vrolijke viervoeters. Dit was allemaal ver weg in Nederland. Ik besloot om een boxer wandeling te organiseren! In het artikel van vandaag deel ik foto’s van deze gezellige dag. 

 De boxerwandeling 

Het was de zondag één heerlijke zonnige dag. Het voorjaar is echt doorgebroken. Genieten! We spraken af bij het Goudse Hout, en maakten een wandeling van een uur. Er waren vijf boxer honden aanwezig, zo leuk om te zien hoe hun samen spelen. Noah is alleen al wel wat ouder, dus speelde niet zodanig met de honden. Echter leek ze het wel erg leuk te vinden, ze was volop aan het rondrennen met stokken, en tussen de honden door. Nootje wordt alleen een beetje een oude dame. 🙂

Hoe is het karakter van een boxer hond? 

Een boxer staat ook wel bekend om een van de kindvriendelijkste honden! Ze kunnen goed met kinderen opschieten, en zijn uitermate vriendelijk. Boxers zijn erg aanhankelijk en trouw naar de baas en het gezin. De boxer hond wilt graag er bij horen, en zal veel om je heen zijn.
Boxers zijn erg vrolijk, vriendelijk, en speels. Zelfs op hoge leeftijd blijft de boxer vrolijk, en een spring in het veld! Als je opzoek bent naar een lieve en leuke hond, vergeet dan zeker dit leuke ras niet.

Heb jij huisdieren? En ben jij ook een honden liefhebber? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Ik ben echt dol op honden, alhoewel ik er zelf (helaas) geen een heb. Ik moet het doen met een hamstertje, haha.

  2. Super tof dat je dit hebt georganiseerd, echt een leuk initiatief! <3

  3. Wat leuk dat je dit zelf hebt georganiseerd! Ik heb ook een hond, maar ben eigenlijk pas één keer met een andere hond samen gaan lopen, met die van mijn zusje.

  4. Wat een geweldig initiatief, zo'n boxerwandeling! Hoe leuk dat je zo met andere baasjes in contact komt en natuurlijk ook meteen hun mooie honden kunt leren kennen 🙂 Klinkt als een heel geslaagde dag!

  5. Wat ontzettend leuk dat je dit georganiseerd hebt! Ik ben zelf ook dol op honden. Ik heb er twee, een Cavalier King Charles Spaniël en een Kooiker-kruising. 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu