All you need is love, and a cat!

All you need is love, and a cat!

Yes! Het is tijd voor een nieuwe outfit. De laatste outfit post kwam begin Januari online, te lange tijd geleden.. het koude weer, en de winterse temperaturen hielpen der ook niet bij mee. Vandaag show ik jullie een van mijn favoriete outfits op het moment! Ik ben dol op deze warme cosy oranje trui. Geeft elke outfit direct een vrolijke boost. Kijk je mee naar deze look?

Mike heeft me geholpen met het maken van de foto’s, super lief! De foto’s hebben we in hartje Gouda gemaakt, het avondzonnetje liet zich steeds meer zien. <3 De kat die op de foto’s staat was zo lief! Ze poseerde helemaal mee. 
Tijdens het statten heb ik het kettinkje die ik van Mike heb gehad een verlengstukje aan laten maken, zo valt het net wat mooier. Ik ben er zo blij mee! <3 

| Schoenen – Omoda | Zonnebril – Eyewish | Panty – Zeeman | Trui – Didi | Ketting – Anna+Nina (cadeau van poopoo!) | Jas – Burberry (vintage) | Rokje – unknown | Tas – Sacha |

Wat vinden jullie van mijn outfit? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. De foto's met de kat… Zo lief! <3 Wat een mooie outfit! De combinatie van rood en groen is echt heel tof.

  2. Leuke outfit en ik word heel blij van die lieve poserende kat hahaha! 🙂

  3. Wauw, wat een toffe outfit! Ik vind de kleurencombinatie erg mooi <3 En oh, wat is die kat schattig zeg!

  4. Ahwww, die kat op de foto's is echt zo schattig! Heel leuk dat 'ie zo meedeed met het poseren 🙂 Ik aai altijd alle katten die ik buiten tegenkom, haha. We hebben hier ook een buurtkat die altijd naar je toe komt lopen. Die kun je toch niet negeren? 🙂

    Liefs,
    Marloes

Geef een antwoord

Sluit Menu