Interieur | Mijn aardbeien vaas!

Interieur | Mijn aardbeien vaas!

You hate it, or you love it. Mijn nieuwe geliefde aardbeien vaas. Het moment dat ik hem zag was ik direct in één oogopslag verliefd. De vaas is een eyecatch in je interieur, en zorgt voor net dat stukje humor in huis. Ik vond hem zó leuk, dat ik hem wel met jullie moest delen. Kijk je mee?

Sparen voor mijn uitzet
Ik ben volop aan het sparen voor mijn uitzet! Vooral op het gebied van keukengerij, en servies. Daarnaast kon ik deze toffe vaas niet laten liggen, ik dacht vooral zo’n vaas in deze vorm heb ik nog nooit gezien. En ik zou spijt krijgen als ik hem niet mee zou nemen! Ik had eerst dit formaat gekocht, daarnaast ben ik in het begin van de middag terug gegaan en heb ik een mini formaat er bij gekocht. Dit formaat zit wel alvast in de box voor mijn uitzet. 🙂

Des pots
Het is een echte eyecatch! Ik vind het belangrijk om zo’n ‘apart’ element, in een rustige setting te combineren. Zo is mijn gele muur hierachter niet rustig, maar ik bedoel in de zin van drukke prints en accessoires rondom deze vaas. 🙂 Less is more zogezegd. Dat past helemaal hierbij.
De vaas is van het merk des pots, zo hebben ze diverse vormen en maten. Je kunt bijvoorbeeld een ananas, aardbei, of zeekoraal kiezen. Je kunt ze onder andere bij albelia.nl bestellen. Echter heb ik ze gekocht bij bloemist Janssen in winkelcentrum Goverwelle te Gouda.

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden! Houden jullie van een eyecatch item in je interieur? <3
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Wat een ontzettend toffe vaas, zeker met de bos tulpen erin. Ik kan me voorstellen dat je die niet kon laten liggen 🙂 Hij staat heel mooi bij je gele muur.

  2. Ik vind het een heel mooie vaas! Mijn vriend en ik hebben niet echt een eyecatcher in ons huis staan. Wel houden we ervan foto's op te hangen aan de muren. Dat maakt het ook gezellig 🙂

    Liefs,
    Marloes

  3. Wat een toffe vaas, haha, hij is zo leuk! Ook heel grappig dat hij bovenin nog net een groen randje heeft.

  4. Het is zeker een eyecatcher! Het zou in mijn interieur alleen niet passen, maar met jouw gele muur is het één groot feest!

  5. Wat een leuke vaas! Ook in mijn interieur zou hij niet passen, want dan wordt het een kleurenbende (heb nu blauw en groen in huis), maar anders zou ik hem zeker aanschaffen. Wat een cutie 🙂

  6. Deze had ik nog nooit gezien! Erg origineel, haha. Past geweldig goed bij je gele muur.

Geef een antwoord

Sluit Menu