Gedurfde stylen | De tofste badkamers inspiratie!

Gedurfde stylen | De tofste badkamers inspiratie!

Een badkamer stylen is nog lang niet zo makkelijk. Je hebt zoveel verschillende stylen, keuzes, en sferen. Ik ben dol op badkamers! Ik ben zelf dol op kleur, mooie prints, en prachtige tegels. In het artikel van vandaag wil ik jullie 4 verschillende soorten badkamers laten zien, waarmee je direct een eyecatch in je woning aanbrengt! Kijk je mee?


Op Pinterest doe ik graag inspiratie op voor mijn toekomstige woning. Zo heb ik voor diverse delen van het huis een Pinterest mapje gemaakt, zo ook een mapje met badkamers. Als je daar nog meer inspiratie wilt opdoen zou ik er zeker even kijken!

1. Buitenlandse sferen
In een badkamer vind ik de buitenlandse sferen heel erg prettig, het lijkt mij heerlijk om jezelf te wanen in een Turkse spa. Ik hou ervan om abstracte tegels te combineren met kleuren zoals blauw, grijs, of zwart. Bij tegels en sanitair depot hebben ze een ruim aanbod aan diverse badkamertegels. In allerlei vormen en kleuren. De plek waar je moet zijn om je badkamer de perfecte make-over te geven. Hoe fijn is het om het vakantiegevoel mee naar huis te nemen?

2. Bedrukte tegels
Misschien is dit wel al bekend bij jullie in de oren.. Ik ben gek op bedrukte tegels. Niet alleen in de keuken vind ik dit een prachtig effect geven, maar ook in de badkamer! Met de bedrukte tegels waan je jezelf ook in het buitenland. Het is daarbij van belang dat je bij deze stijl wel doseert. Hiermee bedoel ik dat de print in balans moet zijn met basic elementen. Zo behoud je het balans, en de rust in de badkamer.

3. Wit witter witst
Naast verschillende vormen, tegels, prints, en kleuren ben ik ook zeker gek op een witte badkamer.
Het straalt rust uit, en het is een plek waar je kunt bijladen. In een rustige badkamer vind ik strakke badkamermeubels goed tot zijn recht komen.
Een badkamermeubel zorgt ervoor dat gemakkelijk je eigen spullen kunt opbergen. Doordat je je verzorgingsproducten kunt opbergen, staat het niet in het zicht. Dit zorgt ervoor dat je de rust behoudt in de badkamer, en in deze ruimte echt kunt ontspannen, en tot rust kan komen.

4. Een donkere badkamer
En ten slotte wil ik de ‘donkere kleuren’ in de badkamer aan jullie laten zien. Het zorgt voor een rustige, ontspannende sauna sfeer waar je helemaal tot rust ook weer komt. De donkere kleuren in de badkamer vind ik prachtig! Het geeft de stoere mannelijke touch aan je huis.Welke styl is jullie favoriet? 

Liefs,
Evelien

Deze post heeft 2 reacties

  1. Ik ben echt verliefd op die tegeltjes met printjes, ik vind dat zo mooi! Begin dit jaar zijn wij verhuisd en hebben wij onze badkamer opgeknapt. Mijn vriend vond zulke tegels niets en uiteindelijk is het bij iets neutraals gebleven. Maar het blijft gewoon zo mooi!

  2. Ik ben fan van een witte badkamer, het geeft mij zoveel meer rust als ik mij erin bevindt,
    Ben er verliefd op!

Geef een antwoord

Sluit Menu