Meet my new purrrrfect jeans!

Meet my new purrrrfect jeans!

Yay! Het is tijd voor een nieuwe outfit post. In samenwerking met happy-size mocht ik een aantal kledingstukken uitzoeken. Ik spotte direct deze géweldige jeans met kattengezichtjes op de knieën. Ik heb zo’n soort jeans al eerder gepast bij de Monki, maar helaas paste ik deze niet. De jeans die ik bij happy-size heb besteld zit perfect. Ik ben helemaal blij dat ik de juiste jeans heb gevonden met kattengezichtjes erop! <3 Kijk je mee naar mijn outfit? Meet my new purrrrfect jeans!

Een jeans is dé perfecte basic, en past overal bij. Ik vind het kattengezichtje op de jeans een echte eyecatcher! Als katten liefhebber is dit zeker een musthave. De jeans zit prettig om mijn lichaam heen, en valt hoog. Dit vind ik persoonlijk altijd het fijnste zitten. Je kunt de jeans hier shoppen!
| Jeans – happy-size | Jas – Naked fashion | Schoenen – Omoda | Trui – Sissy-Boy | Sjaaltje – Sacha | Zonnebril – Zipper vintage | Baret – Primark | 
Wat vindt je van mijn outfit? <3 
Liefs, 
Evelien
*Ik heb producten ontvangen ter review 

Deze post heeft 2 reacties

  1. Oh, deze jeans is echt zo leuk! Ik kan me helemaal voorstellen dat je hier verliefd op werd 🙂 Hij staat je superleuk!

  2. Aah zo leuk! Ik snap dat je er dol op bent, ik vind het er ook onwijs leuk en schattig uitzien.

Geef een antwoord

Sluit Menu