Click, click! | 3X mijn favoriete instagram accounts! #1

Click, click! | 3X mijn favoriete instagram accounts! #1

Instagram is voor mij een van mijn favoriete inspiratie bronnen. Op Instagram kan ik mijn eigen creativiteit en grote liefde voor mode kwijt. Echter wordt ik ook volop geïnspireerd op instagram, en ben ik gek op alle mooie outfits die ik voorbij zie komen. Instagram is een app wat niet meer weg te denken is. Mooie feeds, inspirerende quotes, en prachtige foto’s! Vandaag wil ik met jullie mijn 3 favoriete instagram accounts delen. Hopelijk vind jij ze net zo leuk als ik! Lees je mee? <3

Ik ben gek op instagram pagina’s met een stylish vleugje, maar vooral op kleur, vrolijkheid en positiviteit. Een instagram pagina met een vrolijke uitstraling en origineel is hou ik van! Wees jezelf, en doe waar je blij van wordt. Daar zijn de volgende 3 instagram accounts heel erg goed in geslaagd vind ik!

Fennalein 
Fennalein is een Duitse instagram girl met een ontzettend vrolijke pagina. Ik volg haar graag om haar vrolijke foto’s, en geweldige outfit’s. Ze maakt geweldige fashion combinaties, en draagt graag laagjes over elkaar heen. Heel erg inspirerend! De persoonlijkheid die ze deelt in haar instagram pagina vind ik zelf ook heel erg leuk, je ziet regelmatig een liefdevolle foto van haar en haar vriend voorbij komen.

Bron: IG pagina fennalein 

Billie Rose
Billie Rose is zowel een van mijn favoriete instagrammers, als YouTuber. Ze is een echte fashionista, maakt geweldige combinaties, en heeft prachtige foto’s! Ze woont in hartje Amsterdam samen met haar liefde en kleine boy. Bij Billie Rose vind ik mommy en de travel posts ook echt super leuk! Volg jij haar al?

Bron: IG pagina Billie Rose 

theBiggerBlog
Josine is mijn favoriete body positive fashion blogger/instagrammer! Ik volg haar al een aantal jaar met veel plezier. Naast dat ik graag haar blog en Youtube kanaal volg, ben ik ook gek op haar instagram pagina. Het straalt heel veel positiviteit uit waar ik helemaal van hou! Ook maakt ze geweldige fashion combinaties. Ze is ontzettend inspirerend!

Bron: IG pagina theBiggerBlog 

Dit zijn op dit moment drie van mijn favoriete instagram accounts! Ik heb nog een heel lijstje met favorietjes, maar die wil ik graag de volgende keer delen. Dit wordt namelijk een nieuwe rubriek! Eens in de zoveel tijd wil ik mijn favoriete instagram accounts showen aan jullie. Hopelijk halen jullie er inspiratie uit.

Wat is jouw favoriete instagram account? 
En volgen jullie mij al op instagram
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft een reactie

  1. Wat een toffe accounts! Ik volgde ze alle drie nog niet, maar ga zeker even een kijkje nemen. Ik vind de blog van Josine heel leuk, dus ik ga meteen even haar Instagram-account bekijken 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu