Vier manieren om je ultra vrouwelijk en zelfverzekerd te voelen!

Vier manieren om je ultra vrouwelijk en zelfverzekerd te voelen!

Who run the world? Girls! Van vrouwen dingen kan ik ontzettend blij worden. Wat dat betreft vind ik het heerlijk om vrouw te zijn. Zo kan ik ook heel erg genieten van je op en top vrouwelijk te voelen! Dit heeft niet alleen te maken met het uiterlijk, maar ook op innerlijk gebied. Dit gaat vaak gepaard met je zelfverzekerd voelen. Vandaag deel ik vier manieren waarmee jij je op en top vrouwelijk en zelfverzekerd  kunt voelen! Lees je mee?

1. Plan regelmatig een me-time avondje in

Een van de dingen waar ik helemaal van bijlaad, en een hoop doet met mijn gemoedstoestand is een me-time avond. Dit begint met een heerlijke warme douche, een heerlijke scrub erbij gebruiken, haarmaskertje in laten trekken. Daarna draag ik graag een maskertje, lak ik mijn teennageltjes, en drink ik een kopje thee tijdens een fijne serie. Hierdoor voel ik mij altijd weer helemaal opgeladen en ultra vrouwelijk. Zó fijn!

2. Draag je favoriete jurkje 
Heb je een avondje uit gepland staan, of een belangrijke afspraak? Trek je favoriete jurkje aan! Ik ben gek op jurkjes en ik voel mij daardoor altijd ontzettend vrouwelijk en zelfverzekerd. Hierbij combineer ik graag een mooie make-up look, tegenwoordig draag ik minder make-up, onder het motto less is more. Een rode lipstick kan niet ontbreken binnen mijn daily make-up routine. Heb je nog niet je favoriete jurkje gevonden? Plan een shop sessie in en ga op zoek naar de perfecte jurk. Bij OTTO hebben ze een divers aanbod aan jurken. Zoek uit wat voor jou werkt, een black dress, of juist een prachtige gekleurde jurk. Laat je lichaam & curves stralen! Het is belangrijk om items in je kast te hebben waarin je je géweldig voelt.

3. Spreek je lichaamstaal 
Het is belangrijk om bewust te worden van je eigen lichaamstaal. Loop je juist heel ingetogen, of met een rechte rug? Probeer hierop te letten. Ik vind het prettig om met een rechte rug te lopen, letten op wat je met je handen doet tijdens een gesprek, en mensen aan te kijken. Als je dit voor een langere tijd aanhoudt, voel je jezelf ook steeds zelfverzekerder.


4. Geef jezelf elke dag een compliment 
En ten slotte, geef jezelf elke dag een compliment! Dit hoeft niet alleen op het uiterlijk gericht te zijn, maar kan ook zijn hoe je met bepaalde situaties om bent gegaan, of een karaktertrek wat op een positieve manier tot uiting is gekomen. Wees bewust van je eigen kwaliteiten. En neem complimenten ook aan van anderen als ze jou dit geven. <3

Wanneer heb jij je ontzettend zelfverzekerd en vrouwelijk gevoeld? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft een reactie

  1. Wat een onwijs vrolijke blog. Ik ben het helemaal eens met je. Je noemt dingen op waarbij ik ook het vrouwengevoel krijg. Mijn complimenten mag je aannemen! <3

Geef een antwoord

Sluit Menu