This is october: Lion King, jarig zijn & eerste rijles!

This is october: Lion King, jarig zijn & eerste rijles!

Het is tijd voor een nieuwe rubriek op by-Evelien.nl! Sinds September komen de wekelijkse photodiary’s niet meer op mijn blog, in ruil daarvoor komt this is… in de plaats! Een rubriek waarin ik elke maand terugblik op de hoogtepunten die hebben plaats gevonden. Deze maand ben ik naar de Lion King geweest, was ik jarig & heb ik eindelijk mijn eerste rijles gehad bij de Anwb. Lees je mee?

1. Lion King 
Deze maand had mijn zus zomaar voor mij een verrassing! Ik kreeg een belletje van mijn moeder dat ik om kwart voor zeven klaar moest staan. Ik had nog geen idee wat er ging gebeuren! We gingen met de auto naar een onbekende bestemming. Onderweg kreeg ik een hint toegestuurd en wist ik dat we naar de Lion King gingen! Super gaaf cadeau was het. De Lion King was adembenemend, heb tranen gelaten omdat het zó mooi was, en gelachen omdat ik er zo vrolijk van werd. Ik ben gek op musicals, wil ik eigenlijk vaker heen gaan, want wat werd ik er blij van!


2. Mijn verjaardag
Vorige week was de datum aangebroken dat ik tweeëntwintig jaar ben geworden! Ik was die dag toevallig vrij, ging gezellig lunchen met mijn ouders en zus, ik ben langs mijn opa gegaan (want hij is op dezelfde dag jarig!), pakte cadeautjes van mijn ouders uit, en keek in de avond een feel-good film. Van mijn ouders heb ik zes borden gekregen voor het servies dat ik spaar, twee handdoeken en theedoeken met een vissenpatroon! Dit weekend vier ik mijn verjaardag voor familie en vrienden. Met als thema Halloween, ik heb allerlei leuke Halloween goodies gekocht bij de Flying Tiger & Hema.

3. Hoogtepunten eigen bedrijf
Zoals jullie weten heb ik mijn blog in Juni ingeschreven bij de KvK. In de maand Oktober heb ik daardoor een aantal leuke hoogtepunten mee mogen maken, zo heb ik mijn eerste aangifte gedaan, en heb ik een zakelijke rekening geopend bij de ING. Daarnaast vind ik het zelfs leuk om mijn administratie te ordenen (nooit verwacht!).


4. Relax momenten inlassen
Deze maand ben ik mij steeds bewuster van me-time momenten alleen, of samen met Mike. In mijn weekplanning hou ik zeker een aantal gaatjes vrij om mijn favoriete tv-programma te kijken, een Netflix dagje te houden, en ik wil binnenkort weer een puzzel erbij pakken. Ik vind het heel erg fijn dat ik mijn drukte afbaken, en ook mijn rustmomenten pak.

5. Eerste rijles (!!!) 
Een puntje wat al jaren in mijn bucketlist naar voren kwam, is aan mijn rijbewijs beginnen. Gister ben ik begonnen met mijn eerste rijles. Ik volg mijn rijopleiding bij de anwb, en ik ben na de eerste rijles zeker tevreden. Een fijne relaxte sfeer, mocht gelijk allerlei dingen proberen, en ik kwam niet met knikkende knietjes de auto uit. Het ging zelfs best wel een beetje goed, als ik dat mag zeggen 🙂

Wat waren jouw hoogtepunten afgelopen maand? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 2 reacties

  1. Wat leuk om zo terug te blikken op de afgelopen maand! Zo te horen heb je een fijne maand achter de rug. Superleuk dat je naar de Lion King bent geweest. Zeker als het zo'n verrassing is 🙂 En wat gaaf dat je je eerste rijles hebt gehad! Het klinkt zeker heel positief als je er nu al een goed gevoel over hebt 🙂

  2. Wat fijn dat je rijles zelfs een beetje goed ging! Ik weet nog dat ik echt letterlijk slingerend de straat uit reed, hahaha, ik vond het de eerste 10 minuten maar niks met die auto. Inmiddels heb ik mijn rijbewijs al vier jaar, maar ik rijd nooit en vind het ook ineens mega eng geworden.. Aanrader: als je 'm hebt straks, blijven rijden! (: Het lijkt het trouwend echt zo'n leuke uitdaging om aan een eigen bedrijfje te beginnen en dan de administratie bij te houden. Ik ben zelf ook gek op dingen ordenen en organiseren, dus het lijkt me best leuk! Zolang het niet te ingewikkeld is natuurlijk, haha. Leuk om zo terug te kijken op de maand! Liefs, Stella.

Geef een antwoord

Sluit Menu