Mijn favoriete shops voor de inbetweenie! (42+)

Mijn favoriete shops voor de inbetweenie! (42+)

Ik ben een echte shopaholic, ik kan ontzettend genieten van kledingwinkels en prachtige kledingstukken. Naast dat winkelen een feestje is, is het soms ook nog best lastig om kledingstukken te vinden die goed bij mijn lichaam passen. Hierdoor kwam ik op het idee om een artikel te wijden aan mijn favoriete winkels waar je met de reguliere maat kunt shoppen, maar ook als inbetweenie met maatje 42+. Lees je mee? 

Ten eerste wil ik graag melden dat een maat niks zegt, ik heb van maat S tot maar 46 in mijn kast hangen en alles daar tussen in. Ik heb mijzelf het afgelopen halfjaar geleerd om een bredere kijk aan te nemen tijdens het winkelen, kijk naar de stof van een kledingstuk, de vorm, is het elastisch of niet. Zo ben je veel flexibeler tijdens het winkelen en ontdek je de leukste kledingstukken, wat ook nog eens geweldig staat bij jouw shape!
1. Monki
Op nummer een staat zeker de Monki! Monki is een winkel die ‘fashion is fun’ helemaal begrijpt, de kledingstukken zijn ook toegankelijk voor alle soorten vrouwen in allerlei soorten shapes. Monki heeft de echte eyecatch kledingstukken, maar ook de perfecte basics! Zo is mijn zwanenjurk een grote favoriet (gescoord in de sale!), en mijn nieuwe aanwinst de gezichtenjurk. De trui die ik op de foto van dit artikel draag is ook van Monki. 
2. Sissy-Boy
Oh, how I love Sissy-Boy! De winkel waar ik ook altijd even naar binnen loop, het is bij deze winkel wel goed kijken hoe de pasvorm van een bepaald kledingstuk is, maar desondanks heb ik daar al een hoop leuke pareltjes weten te bemachtigen, ik ben onder andere gek op de ‘strakkere’ jurken, zoals je die in deze outfitpost kan zien. De stof is stretch, en vormt prachtig om mijn lichaam heen. De jas is trouwens ook van de Sissy-Boy!

3. Hudson Bay
De laatste tijd shop ik zelf ook erg graag bij de Hudson Bay. Ik vind het echt een aanwinst in de grote steden, in Breda hebben ze er ook een, en loop ik graag eens naar binnen. Doordat ze zoveel merken en verschillende pasvormen hebben kun je daar zeker als inbetweenie goed shoppen, zo heb ik pas geleden een prachtige kasjmieren trui en jurk gekocht. 

4. Asos Curve
Asos Curve is een grote bekendheid in de curvy fashion wereld. Ik heb het pas geleden pas ontdekt, ik was op zoek naar het perfecte pak, het liefst in de kleur rood aangezien ik dat zo’n toffe kleur vind! Ik kwam terecht bij Asos Curve en daar hadden ze een aantal geweldige pakken, ik zag nog meer leuke dingen, maar besloot om toch alleen het pak te bestellen. Het is zo prettig dat deze webshop boven maat 44 gaat. Het pak kun je in deze instagram post zien!

5. &OtherStories 
Ten slotte &OtherStories, ik vermeed regelmatig deze winkel aangezien ik dacht dat ik de kleding niet zou passen. Het tegendeel is waar! Ik vind &OtherStories zeker inbetweenie proof, ik heb hier onder andere dit geweldige jurkje gekocht. &OtherStories is wel een winkel met dure prijzen, maar het is zeker de moeite waard om eens te kijken. Deze winkel bevind zich in Utrecht & Amsterdam. 
Dit zijn mijn vijf favoriete winkels waar ik graag kom om te winkelen. Ik ben het afgelopen jaar ook bezig geweest om mijn mindset tijdens het winkelen te veranderen, en niet alleen blind te staren op de maat maar ook op de stof en de pasvorm van een bepaald kledingstuk. Dit zorgt voor een flexibelere kijk!
Wat is jouw favoriete winkel? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft een reactie

  1. De Monki is ook een van mijn favoriete winkels! Verder koop ik ook veel bij de H&M. Grappig dat jij de Hudsons Bay wel een leuke winkel vindt. In Rotterdam had die winkel van mij net zo goed weg kunnen blijven, omdat we ook al een Bijenkorf hebben en de Bijenkorf er veel gezelliger uitziet (vind ik).

    Liefs,
    Marloes

Geef een antwoord

Sluit Menu