Inspiratie | De (lange) bob!

Inspiratie | De (lange) bob!

Life is too short to have boring hair! Afgelopen maand was ik mijn haar helemaal zat, de lange lokken die ik al drie jaar lang gespaard had begon ik zat te worden. Bij mij vind ik lang haar niet zo leuk staan als ik had gedacht, ik had ook nog eens vele dode puntjes. Het was tijd om een laagje eraf te halen, zo ging ik een stukje korter! Je kunt het zien in dit artikel. Ik heb nu nog meer de kriebels gekregen om mijn haar een stukje korter te knippen, oftewel de lange bob. In het artikel van vandaag geef ik jullie een inspiratie wat betreft haar! <3 Kijk je mee?

Ik vind het zo’n toffe look! Je kunt het op zoveel verschillende manieren stylen. Ik heb gister middag zomaar besloten om er nog een stukje van mijn haar af te halen, ik ben zo blij met het resultaat. Je kunt het zien in mijn instagram stories!

Wat vinden jullie van deze haarstyle? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Ik heb inmiddels al meer dan 3 jaar een lange bob en dat is echt de beste keuze ooit geweest als het om mijn haar gaat! Ik heb precies hetzelfde als jij: lang haar staat gewoon niet zo leuk… Plus bij mij wordt het heel dun dan en dan krijg ik een zwerver look haha. Ik zag net het resultaat op je Isntagram inderdaad en ik vind het heel mooi bij je staan weer!

  2. Ik heb je Instagram Stories gezien, je nieuwe kapsel staat je echt heel leuk! Ik heb een paar jaar geleden ook een lange bob gehad. Ik vond het toen ook heel leuk, maar op een gegeven moment was ik er weer klaar mee en wilde ik per direct mijn lange haar terug haha. Maar ja nu heb ik lang haar en zie ik deze inspiratiefoto's en dan kriebelt het weer haha!

  3. Ik heb zelf sinds een aantal maanden ook een soort lange bob, tot net op mijn schouders. Ik heb jarenlang lang haar gehad, maar was het inmiddels gewoon zat. En sinds ik het kort heb ben ik er zo blij mee en vind ik het eigenlijk veel leuker staan, haha.

  4. Ik vind dit zeker een prachtig kapsel! Ik heb nu eindelijk weer mijn lange haren bij elkaar gespaard, dus houdt het graag op het moment ff zo haha.

  5. Ooh ik moet hier echt niet naar kijken, anders kom ik weer in de verleiding om het af te knippen. oeps, haha!

  6. Ik vind dit heel tof! Ik heb zo'n lengte weleens gehad, maar ik weet niet of het mij staat

  7. Aggh, toe tof! Ik heb afgelopen mei/juni(?) een lange bob laten knippen, en sindsdien is het natuurlijk al ietsjes aangegroeid. Zou zo weer de schaar erin zetten! Prachtige en handige lengte. 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu