Hotspot | Homestock Utrecht (Nét geopend!)

Hotspot | Homestock Utrecht (Nét geopend!)

Interieur junkies opgelet! Homestock (mijn favoriete interieur winkel!) heeft zich gevestigd in het hartje van Nederland: Utrecht! Homestock is de interieur winkel waar je áltijd wat nieuws spot, vrolijk wordt van alle kleuren en prints, en je hart kunt ophalen om funky items te shoppen. Utrecht is een pareltje rijker! In het artikel van vandaag deel ik met jullie deze géweldige hotspot genaamd Home Stock.

Ik ontdekte Home Stock in het prachtige Haarlem, in 2014 opende Home Stock zich in deze prachtige plaats voor het eerst zijn deuren. Het is begonnen als een pop-up interieur winkel, en is uitgegroeid tot een mini interieur warenhuis. Home Stock is een winkel waarin je je ogen uitkijkt en met een lach naar buiten loopt. De afgelopen jaren is Home Stock gevestigd in Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle, en nu ook in Utrecht. 

 

De visie van Home Stock
Een goed interieur waarin je je thuis voelt is in wezen een weerspiegeling van je eigen karakter. Dit maakt dat de sfeer in de winkels erg vergelijkbaar is met de situatie bij Wouter en Sita thuis. Zij zijn niet bang om te werken met kleur en houden van een persoonlijke touch door te kiezen voor gekke en typerende accessoires. 

Geen vanzelfsprekende combinaties, maar telkens verrassende en dynamische presentaties in de winkels. Met een lekkere muziekje op de achtergrond verdwaal je tussen de mooie producten. Eenmaal thuis gekomen met een hoofd vol inspiratie, zal je met andere ogen naar je eigen interieur kijken. Home Stock hoopt je op deze manier uit te dagen!”

Ik vind Home Stock een geweldige interieur winkel, en het is echt een aanwinst voor het prachtige Utrecht. Je kunt er funky accessoires shoppen, maar ook eyecatchende meubels die je interieur in een klap opfleuren, en de boost geven die je interieur nodig had. 
Home Stock bevind zich op: Oudegracht 176 Utrecht

Ken jij Home Stock al? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 4 reacties

  1. Wat een gave winkel met leuke accessoires, meubels en combinaties! Ik viel natuurlijk meteen voor die mooie oudroze stoel 🙂

  2. Wauw wat een toffe winkel! Zo jammer dat ik niet meer in Utrecht woon 🙁 Maar gelukkig hebben ze meerdere vestigingen!

  3. Ooooooh wat leuk!!!! Ik ben helemaal enthousiast. Ik had nog nooit van deze winkel gehoord. Wanneer ik weer naar Utrecht ga dan sla ik deze winkel zeker niet over. Thanks voor de tip!

  4. Geweldige winkel inderdaad. Wij hebben er in Nijmegen inderdaad 1 en het is altijd kwijlen als je er binnen loopt 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu