Happy new hair!

Happy new hair!

Ik heb mijn haar een kleine makeover gegeven. Zoals jullie waarschijnlijk wel wisten had ik afgelopen zomer mijn haar geblondeerd, het gaf echt een prachtig effect maar op langere termijn namen de nadelen toch de overhand. Het was ontzettend droog geworden, veel gespleten haarpunten & mijn haar nam verschillende kleuren aan door al het chloor haha. Het was tijd voor iets nieuws! Kijk je mee naar het resultaat?

Ik vind het de laatste tijd héél erg fijn om minder make-up te dragen. Naar werk wil ik mij niet te veel hoeven op te tutten, een beetje bronzer, en blush op de appeltjes van mijn wangen vind ik al een groot verschil maken.  En natuurlijk een rode lipstick! Ik dwaal helemaal af, ik heb de haren laten knippen door mijn moeder (zij is vroeger kapper geweest, handig! :-)). Ik wilde eerst gaan voor de puntjes, maar ik kreeg opeens de kriebels om voor een lange bob te gaan. En wat ben ik er blij mee! Mijn puntjes voelen weer zacht aan, en mijn haar is weer heerlijk dik, tot in de puntjes. De volume is terug, en daar ben ik super blij mee. <3 
Wat vinden jullie van mijn mini nieuwe look? 
Liefs, 
Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu