Fall is my favourite season!

Fall is my favourite season!

Happy Monday! De herfst is officiel aangebroken, en ik geniet er ontzettend van. Ik hou van de herfst, het is mijn meest favoriete seizoen. De rode bladeren die van de bomen vallen, de leuke herfst mode die we uit de kast mogen halen, en voor een van de laatste keren van het jaar genieten van het fijne zonnetje. Kijk je mee naar mijn outfit?

Van Belloya mocht ik een outfit uitzoeken! Belloya fashion is een webshop waar fashion voor de curvy vrouw wordt verkocht, de kleding begint bij maat 44. Ze hebben prachtige stijlvolle kledingstukken, voor een avondje relaxen met een feel good film, tot jurkjes voor een leuke date-night. Ik ben fan!

Ik werd direct in een oog opslag verliefd op deze prachtige jurk. Het is een lange blousejurk wat goed samengaat met mijn curvy lichaam. Het zit comfortabel en is tegelijkertijd een echte eyecatch. De kleuren die zich in deze jurk bevinden is ook helemaal herfst proof, okergeel, donkerrood, en legergroen zijn helemaal de trend kleuren voor dit seizoen.

Door het ceintuur kun je je taille accentueren op de door jouw gewenste manier! Omarm je curvy lichaam, en laat het stralen in deze prachtige jurk van Belloya. De jurk is op diverse manieren te combineren, samen met stoere boots, sneakers of een leren jasje.

Streepjesjurk | Belloya 
Tasje  |  Sissy-Boy
Schoenen | Omoda

Wat vinden jullie van deze jurk? 

Liefs, 
Evelien
*Ik heb producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft 3 reacties

  1. Wauw, wat een mooi jurkje! Die strepen en kleuren zijn prachtig. De jurk staat je echt heel erg mooi.

  2. Wat een prachtige jurk! Ik vind de kleuren ook onwijs mooi <3

  3. Leuke jurk! Ik vind midijurken ook heel leuk voor het najaar :).

Geef een antwoord

Sluit Menu