Sunshine on my mind!

Sunshine on my mind!

Ik blijf nog in de zomer sferen, want ik heb nog een aantal zomerse outfitjes op de planning staan! Fabienne Chapot is een van mijn favoriete merken. Dit model jurkje vind ik zó ontzettend leuk, en staat goed bij mijn curvy lichaam. Ik heb het jurkje in de kreeftenprint, maar ook in het rood met palmbladeren erop. Kijk je mee naar mijn outfitpost?

| Jurkje – Fabienne Chapot | Schoenen – Birkenstocks | Zonnebril – Eyewish | Tas – Sissy-Boy |

Wat vinden jullie van mijn outfit? <3
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Wauw, dit jurkje is zo leuk en vrolijk en het staat je echt geweldig! Prachtige foto's ook!

  2. Wat een mooi jurkje, staat je goed! En hier is het vandaag nog 29 graden, dus zomerse outfits kunnen nog haha.

  3. Wat een super leuk jurkje! Zo'n jurkje staat bij mijn curvy lichaam ook erg mooi. Ik ga zeker eens rondsnuffelen. 😉

Geef een antwoord

Sluit Menu