Review | Sleek highlighting palette Cleopatra’s kiss + Sleek eyeshadow palette I Divine All Night Long

Review | Sleek highlighting palette Cleopatra’s kiss + Sleek eyeshadow palette I Divine All Night Long

Sleek is een van mijn favoriete budget make-up merken. Het is echter ook alweer een langere tijd geleden dat ik een review heb geschreven over een van de producten van het merk Sleek. Ik had een tijdje geleden een bestelling geplaatst met allerlei producten en deze twee pareltjes lieten een langere tijd op zich wachten, maar vandaag is de dag dat ze een plaatsje krijgen op mijn blog. Ik review Sleek highlighting palette Cleopatra’s Kiss + Sleek I Divine All Night Long. Lees je mee?

De verpakking van de Sleek producten zien er al prachtig uit. Het oogschaduw palette heeft een matte verpakking en ze hebben het logo op de verpakking mooi naar voren laten komen. Het highlighting palette heeft een mooie glanzende verpakking. De sluiting werkt bij allebei de producten goed zodat het product beschermd blijft.

Sleek I Divine All Night Long oogschaduw palette
De oogschaduw paletten van Sleek staan bekend om de mooie pigment die ze hebben, het zijn fijne oogschaduws om mee te werken. In dit palette zitten vooral basis kleuren, Van shimmer tinten tot matte tinten. Je kunt er diverse kanten mee op. Dit vind ik zelf altijd erg belangrijk als ik een oogschaduw palette review, je moet met het palette verschillende looks kunnen maken. Bij het oogschaduw palette zit een bijbehorend kwastje, ik vind dit kwastje altijd prettig om te gebruiken voor oogschaduw in de binnenste ooghoek.

Laten we kijken naar de swatches! Zoals je ziet zijn de texturen van de oogschaduw niet korrelig. Alle kleuren hebben een goede pigmentatie. Ik word hier al helemaal enthousiast van! Hopelijk bevallen ze ook goed tijdens het gebruik.

De oogschaduw is prettig in gebruik, hij korrelt lichtelijk wat onder de ogen, dit probleem is makkelijk op te lossen door met een wattenstaafje het weg te halen. De kleuren zijn perfect voor een dagelijkse look, je kunt het opbouwen met diverse tinten om het voor een andere gelegenheid te gebruiken.

Sleek Highlighting Palette Cleopatra’s Kiss 
Het Sleek Highlighting Palette Cleopatra’s Kiss stond al voor een langere tijd op mijn wishlist. Het heeft prachtige kleuren, zowel een cremé structuur als met een zijdezachte structuur. Het zorgt voor de perfecte glans die je graag wilt! Zoals ik al zei heeft het een prachtige gouden verpakking wat gelijk zorgt voor een luxe uitstraling. In het Cleopatra’s Kiss palette zitten vier verschillende highlighters. Ze zijn geschikt voor alle huidtypen.

Laten we kijken naar de swatches!

De pigmentatie is weer door een ringetje te halen. Ik vind ze super mooi! Ze zijn goed op te bouwen en de structuur van de highlighters vind ik ook erg prettig, ze zijn ook weer niet korrelig. Ik moet best een beetje wennen aan de creamy highlighters maar het effect is erg mooi.

Als conclusie kan ik trekken dat ik fan ben van de producten Cleopatra’s kiss + I Divine All Night Long. De producten hebben mij zeker niet teleurgesteld. De pigmentatie is goed, de producten zijn makkelijk aan te brengen en zijn divers qua tint. Ik ben verliefd!

Sleek highlighting palette Cleopatra’s kiss | 13,95
Sleek I Divine All Night Long                      | 10,95


Zijn jullie ook zo fan van de producten van Sleek? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 4 reacties

  1. Wat een prachtig palette! Dit zijn écht mijn kleuren qua oogschaduw. De highlighters zijn ook supermooi!

  2. Oeeeh, ik hou van zulke oogschaduwkleuren. Ik heb er dan ook al veel te veel, haha! Cleopatra's Kiss staat ook al geruime tijd op mijn lijstje, hoewel ik eigenlijk niet zo vaak highlighter gebruik.

  3. Wauw wat een prachtige producten! Ik ben ook groot fan van Sleek <3

Geef een antwoord

Sluit Menu