Review | Biodermal P-CL-E olie – huidverzorging bij striae, littekens, en een droge huid

Review | Biodermal P-CL-E olie – huidverzorging bij striae, littekens, en een droge huid

Yes! Het is tijd voor een nieuwe review. Biodermal mailde mij of ik de P-CL-E olie wilde ontvangen, natuurlijk wilde ik dat! Biodermal is een Nederlands merk dat ruim veertig jaar actief is met de ontwikkeling van huidverzorgingsproducten. Biodermal levert biologische producten. De Biodermal producten zijn niet op dieren getest! Ik review vandaag voor jullie de P-CL-E olie die het herstellen van de huid ondersteund. Lees je mee?

Filosofie Biodermal”Bij Biodermal gaan wij ervan uit dat elke huid haar eigen kracht heeft. Dat is onze basisgedachte. Wij geloven dat de huid naturel het mooiste is. We weten ook dat elke huid sterke en minder sterke eigenschappen heeft en anders reageert op invloeden van buitenaf. Iedere huid heeft haar specifieke behoeften. Daarom heb je voor elke huid afgestemde verzorging nodig en soms iets extra’s om de huid te herstellen. Wanneer nodig ondersteunt en herstelt Biodermal de natuurlijke kracht van de huid”. 

Biodermal heeft een nieuwe olie ontwikkeld. Namelijk de P-CL-E olie voor het lichaam en het gezicht. De olie zorgt ervoor dat de huid versoepelt en hydrateert. De olie biedt huidverzorging aan de huid met striae, littekens of een droge huid! Het helpt de zichtbaarheid van de striae en de littekens te verminderen. Door de P-CL-E olie voedt en beschermt de droge huid, heft zorgt ervoor dat de huidteint en de huidelasticiteit verbeterd.

Dermalogisch getest:
1. Herstelt – Vitamine E, C en B5 ondersteunen het natuurlijk herstellend vermogen van de huid.
2. Verbetert – Camelina-olie helpt bij het versterken van de huidbarrière.
3. Beschermt – Shea-olie en Canolaolie helpen de huid zichzelf te beschermen tegen externe invloeden.Ik was erg nieuwsgierig geworden! Ik heb een aantal striae plekken en littekens op mijn lichaam die ik graag de goede verzorging wilde bieden. Voor de beste en optimale verzorging raad Biodermal het aan om tweemaal daags de verzorging te bieden aan je huid. De olie heeft geen specifieke geur en trekt snel in, je hebt maar een klein beetje nodig om de goede verzorging te bieden aan je huid. Het is belangrijk om het product minimaal drie maanden te gebruiken. De Biodermal P-CL-E olie is ook te gebruiken tijdens de zwangerschap, om striae te voorkomen. Het is aan te raden om de olie vanaf het begin te gebruiken voor optimaal resultaat.

Ik kan helaas niet een gehele conclusie trekken, ik gebruik het product nu al drie weken en ik merk dat de olie goed intrekt, verzorging biedt aan de littekens en striae plekken op mijn lichaam. Qua kleur van de striae/striemen zie ik een klein beetje verschil, de kleur veranderd lichtelijk, ik wil na drie maanden de conclusie trekken of de striae en de littekens veranderen qua kleur, deze conclusie kun je terug lezen in dit artikel. Ik merk dat de olie ervoor zorgt dat mijn huid soepeler wordt, en minder droog is. Ik ben fan!

De Biodermal P-CL-E olie is onder andere te koop bij Kruidvat en bol.com voor 17,99. 

Ben jij al bekend met de Biodermal P-CL-E olie? 
Liefs, 
Evelien
*Ik heb producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft een reactie

  1. Oeh! Zelf ben ik al jaren op zoek naar een goed product tegen littekens en (voornamelijk!) striemen, maar niks helpt. Zelfs een beetje verschil klinkt dus als muziek in de oren voor mij. Dit product moet ik dus zeker zelf ook eens uitproberen. Ik ben benieuwd. Handige review. Bedankt 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu