Personal update! | Nieuwe baan, derde studiejaar & hoe gaat het met mij?

Personal update! | Nieuwe baan, derde studiejaar & hoe gaat het met mij?

Een nieuw studiejaar breekt aan, dus het is hoogtijd voor een nieuwe persoonlijke update. Er komen aankomende tijd allerlei nieuwe uitdagingen op mijn pad, ontzettend spannend! Ik krijg er zoveel energie van om mijzelf te blijven ontwikkelen, en nieuwe uitdagingen aan te gaan, om in de toekomst mijn dromen waar te kunnen maken! Ik wil het graag met jullie delen door middel van dit artikel. <3 Lees je mee?


Ten eerste, het gaat goed met mij! Ik zit op dit moment goed in mijn vel, ik heb de juiste mensen om mij heen en ik heb plezier in de dingen die ik op dit moment doe. Ik haal er ontzettend veel energie uit. Dat vind ik zelf een van de belangrijkste dingen. In mijn relatie merk ik ook dat ik steeds volwassener word, wat alleen maar nog meer positieve effecten geeft. Dus het gaat in het geheel goed met mij! 🙂 Volwassen worden is nog niet eens zo erg.. 😉 Ik merk dat ik bepaalde dingen meer kan plaatsen, mensen meer in hun waarde kan laten en respecteren zoals ze zijn.

Afgelopen week ben ik aan twee nieuwe uitdagingen begonnen, vanaf afgelopen Maandag ben ik als leerling aan de slag gegaan binnen de GGZ. Ik ga het derde jaar van mijn opleiding in, en ik kan de aankomende twee jaar een uitstroomprofiel volgen. Dit betekend meer diepgang, waar ik zo lang heb op gewacht na het mbo! Ik ga het uitstroomprofiel GGZ-agoog twee jaar lang volgen en studeer ik zometeen gespecialiseerd in de geestelijke gezondheidszorg af. Ik kan niet wachten!

Ik ga dus aankomende twee jaar vier dagen per week werken bij mijn leer-werkplek, en een dag college volgen. Het is heel erg fijn om nu echt een functie en verantwoordelijkheid te krijgen in het werkveld, vooral in de geestelijke gezondheidszorg merk ik hoe belangrijk het is om werkervaring op te doen. Ik ben ook vooral een praktijkmens, dus ik kan de geleerde theorie beter toepassen in de praktijk. Ik kan niet teveel over mijn functie uitweiden, maar ik word persoonlijk begeleider en ik ga langs woonvoorzieningen om deelnemers te ondersteunen bij hun dagelijkse activiteiten, koken, schoonmaken, etc. Ik ben dus veel onderweg en ik krijg veel nieuwe gezichten te zien!

Ik heb een grote passie voor de psychiatrie/geestelijke gezondheidszorg. Het is een doelgroep waar ik dolgraag mee werk, veel informatie over lees en helemaal mijn ding is. Ik zat te twijfelen om richting de jeugdzorg te gaan, maar dit gaat mij mijn pet te boven, ik denk persoonlijk dat ik dat zelf op mentaal gebied niet aankan.

Ik heb dus heel erg veel zin om het uitstroomprofiel te volgen en aan de slag te gaan bij mijn nieuwe werkgever! Daarnaast blijf ik natuurlijk actief op mijn blog en social media. Misschien ga ik van vier naar drie artikelen per week. Ik kijk eerst even hoe alles gaat en of ik het allemaal kan bijbenen, ik hou jullie natuurlijk op de hoogte!

Hebben jullie een nieuwe uitdaging dit jaar? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 3 reacties

  1. Wat een spannende, nieuwe uitdaging! En heel fijn ook om op deze manier veel ervaring in het werkveld op te doen! Ik wens je heel veel succes en plezier toe bij je nieuwe baan 🙂

  2. Wat fijn dat het zo goed met je gaat! Je nieuwe werkplek klinkt als een hele spannende uitdaging. Zelf ben ik deze week begonnen aan mijn derde (en laatste) bachelorjaar, dus dat is ook spannend!

  3. Wat een toffe uitdaging zeg! Gaaf om te lezen dat je helemaal jouw ding hebt gevonden. Ik wens je heel veel succes met je nieuwe baan en met de studie!

Geef een antwoord

Sluit Menu