Hotspot | Kattencafé Balthazar Nijmegen

Hotspot | Kattencafé Balthazar Nijmegen

Ik hou van kattencafé’s! Mike en ik waren een maand terug een weekendje in Nijmegen voor zijn verjaardag. Hij is gek op de sphynx katten (ook wel bekend als de naaktkatjes!), en ik ontdekte dat ze dit kattensoort in kattencafé Balthazar hadden lopen. Ik had hem verrast met een bezoekje aan het kattencafé! Het is zo’n leuke hotspot dat ik hem graag deel op mijn blog. Kijk je mee naar een overload van schattige foto’s?

Je hebt de laatste jaren een aantal kattencafés in Nederland bij gekregen, maar kattencafé Balthazar in Nijmegen vind ik toch wel de gezelligste en de leukste. In kattencafé Balthazar wonen zeven katjes. Je kunt er heerlijke taartjes eten, genieten van de zon in de fijne tuin en non-stop knuffelen met lieve katjes. Wij hadden een heerlijke ijskoffie en een lekker taartje besteld, maar je kunt ook gaan voor thee, diverse soorten koffie’s, appelsapjes, en meer lekkere dingen. Je kunt er ook lekker lunchen of een heerlijk taartje eten tussen de katjes!  

Het is echt een aanrader om kattencafé Balthazar in Nijmegen te bezoeken, het is een super gezellig café, er zijn gastvrije werknemers en vooral een fijne sfeer en hele lieve katjes. Het is ook heerlijk om te chillen billen in de fijne tuin, waar de katjes ook graag in het zonnetje chillen.

Openingstijden:
Maandag – rustdag
Dinsdag tot en met Zaterdag – 10:00 tot 17:30
Zondag – 12:00 tot 17:30

Adres:
Kattencafé Balthazar
Van welderenstraat 46
6511 MN Nijmegen

Zijn jullie ook zo gek op een kattencafé? En hebben jullie Balthazar al bezocht? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Oh wat een leuk café en wat een leuke foto's ook! Zo te zien is het echt een toffe plek om naartoe te gaan. Ik ken zelf alleen het kattencafé in Amsterdam. Ook zeker een aanrader! 🙂

  2. Wat een dropjes! Ik zo zo graag eens met een naaktkat kroelen. Mijn vriend vindt ze vies, haha!

  3. Ik ben één keer in een kattencafé geweest en dat was die in Haarlem. Ik vond het echt geweldig! Deze ziet er ook echt te leuk uit en al die kattenfoto's maken me echt gelukkig, hihi.

  4. Balthazar staat nog steeds op het to do lijstje van mijn vriend en ik! Hij kent iemand die hier werkt, dus dat is sowieso al super leuk natuurlijk, maar ook zijn we allebei gek op katten dusssss dat is een goede combi, haha. Super leuk!! Ik word helemaal blij van al die foto's van katten. 🙂

  5. Ik woon in Nijmegen maar ben er nog nooit geweest. De eerst volgende keer dat we hier in de stad zijn daar toch maar eens stoppen voor een kop koffie 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu