Feeling amazing in my new bikini!

Feeling amazing in my new bikini!

Een goed zittende bikini kan mijn gemoedstoestand zo veranderen! Door deze bikini voelde ik mij vrolijk, zelfverzekerd en enthousiast. Ik heb jaren in een niet zo fijn zittende bikini gelopen, paste net niet goed bij mijn lichaam en heb mij er nooit zo op mijn gemak in gevoeld. Bij deze bikini was dit wel het geval, sinds ik een bh van PrimaDonna heb geprobeerd ben ik helemaal om en wil ik niks anders meer… Kijk je mee naar mijn nieuwe zomerse bikini?

Ik ben helemaal fan van de PrimaDonna lingerie en swimwear collecties. Het is gemaakt voor de vollere vrouw en daar houden ze tot in de details rekening mee, zo valt mijn bikini top hoog zodat het goed mijn borst bedekt, en hebben ze diverse soorten broekjes. Ik heb zelf voor dit broekje gekozen, je kunt het op twee verschillende manieren dragen: hoog, zoals ik het op de foto heb gestyld, of je kunt het roze flapje omslaan zodat je meer van je buik kunt zien. Ik voel mij zelf erg prettig in een hoog broekje, het zit comfortabel en ik voel mij er zelfverzekerd in. De print van de bikini vind ik heel erg zomers en ben ik helemaal verliefd op! Het zijn fijne zomerse kleuren die je bruine tintje goed benadrukken.

Ik heb dit jaar gestraald in mijn bikini op vakantie! Ik voelde mij zelfverzekerder en meer op mijn gemak dan ooit, terwijl ik ooit wel een stukje slanker bent geweest. Ik heb ontdekt dat het veel te maken heeft met je mindset, en een bikini aan te schaffen waarin je je 1000% comfortabel in voelt. Ik kan het zeker aanraden om eens een kijkje te nemen bij het merk PrimaDonna. Ik ben in ieder geval fan!
Wat is jullie favoriete bikini merk? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 3 reacties

  1. Wat een mooie bikini! En vooral prachtig om te lezen dat deze bikini veel goeds heeft gedaan voor je zelfvertrouwen! <3

  2. Wat een super mooie bikini, de kleurtjes zijn zo leuk! En het is zo fijn om een bikini te hebben waar je je goed in voelt! <3

Geef een antwoord

Sluit Menu