De bank als eyecatch in je interieur!

De bank als eyecatch in je interieur!

Vrolijke, eyecatchende interieurs. Ik ben er zelf helemaal gek op. Je kunt je interieur opfleuren met een mooi gekleurde muur, gezellige accessoires, maar als je durft kun je ook kiezen voor een eyecatch als bank. Een gekleurde bank, gekke print, of een tof model! Ik laat je drie manieren zien in het artikel van vandaag. Lees je mee?


1. Opvallend model
Om de bank te laten opvallen in je interieur kun je kiezen voor een opvallend model. Het is daarbij belangrijk dat je hierbij je interieur afstemt op de opvallende bank. Bij een opvallend model denk ik aan een barok bank, een vintage model, of een chesterfield. Het zorgt direct voor veel karakter in je interieur, en een scherp randje! In het studentenkamer inspiratie artikel van Interior Junkie zie je een prachtige vintage bank. Love it! Bekijk zeker even het artikel om de combinatie ervan te zien.


2. Vrolijke kleuren
Gekleurde banken zijn tegenwoordig helemaal dé trend! Mij hoor je niet klagen, ik ben gek op gekleurde banken. Je kunt hierbij denken aan diverse stoffen, zoals velvet, leer, etc. Je hebt tegenwoordig een groot aanbod aan verschillende soorten banken, diverse stylen en kleuren. Je kunt gerust je hart op halen, en de zoektocht naar de perfecte bank beginnen. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje bij deze banken.
Als je een gekleurde bank net iets te heftig vindt kun je voor een rustige kleur gaan, en de bank opfleuren met gekleurde kussens met verschillende structuren.


3. Prints!
Ten slotte kun je ook een geprinte bank plaatsen. Dit is een grote zoektocht want je ziet ze helaas niet vaak meer, maar het is daar in tegen wel een directe eyecatcher. Hierbij is het ook belangrijk dat je je interieur afstemt op zo’n soort bank. Je kunt natuurlijk ook met geprinte kussens je bank opfleuren, maar om een echt statement te maken in je interieur is een geprinte bank zeker een optie.

Er zijn vele manieren om de bank als eyecatchend oogpunt te combineren in je interieur. I love it!

Wat is jouw favoriete optie? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 3 reacties

  1. Wij hebben een roze fluwelen zetel (een driezit en een tweezit + poefje) en ben er nog altijd zo blij mee! De kleur is perfect! Online zie je ze vaak en zijn zo'n zetels echt hip, maar bij ons in de omgeving heeft iedereen een 'saai' model dus we krijgen er ook veel complimentjes op.

  2. Ik hou echt van velvet meubels maar om nu heel mijn interieur velvet te doen is misschien een beetje teveel van het goede… Ik heb dus zelf ook alleen mijn bank velvet! Hij staat super mooi en is altijd een gespreksstof!

  3. Ik zie het inderdaad steeds vaker dat de banken een felle kleur hebben. Ben helemaal fan van deze trend!

Geef een antwoord

Sluit Menu