Vlog | Inschrijven bij de Kvk, Scheveningen & meeten met insta-babes! #21

Vlog | Inschrijven bij de Kvk, Scheveningen & meeten met insta-babes! #21

Yes! Het is tijd voor een nieuwe vlog, ik had een hele inspirerende week voor mijn blog & social-media kanalen. Ik heb afgesproken met twee insta-babes, Anna-Lena & Carola, ik heb genoten op het terras in het mooie Scheveningen & ik heb by-Evelien.nl inschreven bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam. Neem je een kijkje?

Als je de video niet kunt zien klik dan hier.

Ik hoop dat je het een leuke video vind! Vergeet niet te abonneren op mijn YouTube kanaal om op de hoogte te blijven van al mijn vlogs & video’s op het gebied van mode, body positivity, lifestyle, en beauty. <3

Hebben jullie genoten van het fijne zonnige weer? 
Liefs, 
Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu