Vakantiegevoel in je eigen interieur creëren!

Vakantiegevoel in je eigen interieur creëren!

Het vakantieseizoen is begonnen! Eindelijk! De zomerse temperaturen lopen hoog op, het zonnetje schijnt fijn door het huis heen & je hebt waarschijnlijk je vakantiebestemming al vastgezet. Iets om naar uit te kijken! Helaas is een vakantie ook zo weer voorbij. Je komt thuis weer snel in de vaste sleur en routines terecht. Hoe creëer je een vakantiegevoel in je eigen interieur? Het klinkt heel moeilijk maar dat hoeft het zeker niet te zijn. Ik geef jullie vier tips!

Bron: Pinterest

Hang oosterse lampen in je interieur
Oosterse lampen? I love them! Je ziet ze vaak in het prachtige Marokko maar je hoeft niet speciaal een tripje naar Marrakech te boeken. Dit kan natuurlijk wel! 😉 Bij Directlampen.nl verkopen ze diverse soorten lampen, van industrieel tot moderne lampen, maar dus ook Oosterse lampen. De Oosterse lampen van Directlampen zijn in diverse vormen, kleuren en formaten te koop. Een oosterse lamp geeft gelijk het vakantiegevoel in je eigen huis! Ook als de lamp in gebruik is geeft het een prachtig effect.


Verzamel je souvenirs en tentoon stel ze 
In het buitenland kun je diverse prachtige souvenirs kopen, een schedel voor aan de muur, mooie kleden of leuke accessoires. Souvenirs doen je denken aan die geweldige reis die je hebt gemaakt. Je kunt ze op een stijlvolle manier combineren in je interieur, door de souvenirs bijvoorbeeld in een glazen stolp te plaatsen of in een glazen kast. Of maak een bepaald vakantiehoekje in je huis met allerlei items die je mee hebt genomen uit diverse landen.

Bron: Pinterest & DirectLampen.nl

Hang je vakantiefoto’s op
Mijn camera en ik zijn best friends op vakantie, ik leg zo graag mogelijk alles vast. Ik vind het ontzettend belangrijk om je herinneringen vast te leggen en te koesteren. Persoonlijke foto’s in je interieur vind ik dan ook geweldig! Zorg voor een bepaalde muur in je woning waaraan je alle foto’s plaatst, je kunt ze in bijpassende lijstjes doen. Door vakantiefoto’s in je huis uit te lichten zorgt het telkens weer voor die prachtige herinneringen bij de mooie plekken die je hebt bezocht.

Maak je tuin summer-proof 
Ten slotte kun je de tuin ook meepakken. Ik ben gek op tuinen die een Griekse sfeer hebben met mooie witte muren en prachtig felroze bloemen. Zorg voor de echte relaxte sfeer door middel van fijne verlichting, grote lounge banken en vrolijke bloemen. Zo trek je het zomerse gevoel van binnen naar buiten.

Hebben jullie nog tips voor het zomer gevoel te creëren in je eigen huis? 
Liefs, 
Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu