Photodiary 146 | Weekendje Nijmegen, kattencafé & gezellige koffietentjes!

Photodiary 146 | Weekendje Nijmegen, kattencafé & gezellige koffietentjes!

Time flies, het is alweer midden Juli. De tijd gaat zo ontzettend hard! Vinden jullie ook niet? <3 Ik heb een fijne week achter de rug, ik ben met Mike een weekendje in Cuijk/Nijmegen geweest, we hebben een kattencafé bezocht & ik heb gewerkt in fijne koffietentjes. Kijk je mee naar mijn week?

Maandag

Maandag ochtend werkte ik een ochtend bij mijn vakantiebaan, in de middag ging ik bij Kruim aan de slag voor mijn blog. Ik vind het ontzettend fijn om in een koffietentje te werken. Ik was zo productief en ik had veel inspiratie!

In de avond begon ik aan een nieuwe serie: le chalet! Ik vind het een ontzettend spannende serie.

Dinsdag

Dinsdag ochtend had ik een heerlijke relax ochtend, ik wandelde met de hond, beantwoorde wat mailtjes en in de middag ging ik werken van twee tot zeven uur bij mijn vakantiebaan. In de avond relaxte ik, en keek ik de serie le chalet (zo spannend is die!!)

Woensdag

 Woensdag werkte ik een dagje thuis aan mijn blog, Catootje vond het maar al te gezellig. <3

In de avond kreeg ik een leuk pakketje en Cato vond het doosje maar al te leuk! Ze ging met heel haar lichaampje erin en het hoofdje stak eruit.

Donderdag

Donderdag ochtend moest ik een ochtendje werken tot een uur, de werkochtend ging snel voorbij! Super fijn.

Ik had mijn spulletjes meegenomen en ik ging aan het werk bij Doppio in Gouda, ze schonken héérlijke cappuccino’s! Ik had weer een fijne productieve middag.

Ik besloot mijn motivatie bij elkaar te pakken en een uurtje te vertoeven in de sportschool! Zo’n fijn gevoel na een goede work-out.

Vrijdag

Vrijdag had ik een heerlijke vrije dag, ik ruimde mijn kamer op, deed wat wasjes, mijn zus kwam gezellig lunchen en in de middag werkte ik wat aan mijn blog. Cato zat helemaal in de tuin te chillen!

In de avond maakte ik een wandeling met Noah en kwam Mike langs. <3

Zaterdag 

Zaterdag reden we rond elf uur richting Cuijk (nabij Nijmegen), want ik gaf Mike zijn verjaardagscadeau! We gingen een weekendje overnachten bij het Van Der Valk Hotel in Cuijk. Het is altijd zo’n feestje om daar te mogen slapen!

 We gingen met de trein naar Nijmegen, daar stranden we bij Doppio om lekker te lunchen en een drankje te drinken.

 In de middag had ik gereserveerd bij het Kattencafé van Nijmegen! Ze hebben daar allemaal lieve katjes, onder andere een naaktkatje (dat ras vind Mike helemaal geweldig! :p), en ook een ragdoll/britse langhaar (een Fientje!). Mike vond het helemaal leuk dat ze daar naaktkatjes hadden en we hebben er twee uur vertoefd, was super leuk en hele lieve katjes hadden ze.

 In Nijmegen hadden ze allemaal gezellige muziek! Wij besloten bij een bandje te kijken. Wat een gezellig sfeertje!

Als laatste verrassing nam ik het mee naar de Stadstuyn in Nijmegen, wat een fijn restaurant! We aten in een hele gezellige zomerse tuin en het eten was verrukkelijk. In de avond gingen we met de trein terug, ik had reisspelletjes meegenomen en ik genoot van een heerlijke koude douche na een warme dag.

Zondag

Wakker worden in een hotel vind ik één van de fijnste dingen! Kan ik zo van genieten, ik maakte me op en we gingen genieten van een heerlijk ontbijt.

 In de middag reden we richting Overloon voor het laatste cadeau voor Mike zijn verjaardag!

We gingen naar het Oorlogsmuseum, ze hadden er diverse verhalen, interactief gedeelte en op het laatste hadden ze diverse voertuigen die in de oorlog waren gebruikt. Mike vond dit natuurlijk helemaal geweldig. 🙂 In de avond reden we rustig naar huis, aten we een patatje en was het weekend helaas alweer om.

Hoe was jullie week? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 4 reacties

  1. Wat heerlijk, zo'n weekendje samen naar Nijmegen! Zeker als er ook nog eens een kattencafé in de buurt is 🙂 Het klinkt als een geslaagd weekend en een fijne week. Die foto van Cato in de doos is echt te schattig. Ze is vast niet claustrofobisch dat ze zich in zo'n kleine doos nog op haar gemak voelt, haha.

    1. Jaaa was zo schattig! Ben echt helemaal gek op kattencafe's <3
      Liefs,
      Evelien

  2. Zo te zien is het weekendje heel goed geslaagd! Ik vond het erg leuk om je vlog hierover te zien, want kom zelf uit deze omgeving haha! Nijmegen in zo'n leuke stad en zeker nu met de vierdaagse feesten!

Geef een antwoord

Sluit Menu