Photodiary 145 | Zomerse picknick, shoppen met Mike & werken bij mijn vakantiebaan!

Photodiary 145 | Zomerse picknick, shoppen met Mike & werken bij mijn vakantiebaan!

Yaaay! Het is tijd voor de nieuwe wekelijkse photodiary. Ik heb een drukke maar fijne week achter de rug. Wat geniet ik van mijn vakantie en de tijd die ik heb om te werken en vooral ook veel in mijn blog te steken. Het lekkere weer mag natuurlijk ook niet in dit lijstje ontbreken. Ik heb afgelopen week een heerlijke zomerse picknick gehad, ging samen shoppen met de boyfriend & ik heb een aantal keer gewerkt bij mijn nieuwe vakantiebaan. Lees je gezellig mee?

Maandag

Maandag begon ik de dag met een ochtendje werken bij mijn vakantiebaan. Om een uur was ik alweer klaar en pakte ik de trein richting den Haag.

Ik sprak met vriendinnetje Charlotte af, we gingen gezellig lunchen bij Dudok (en hebben in de avond daar heel lekker gegeten!), keken winkeltjes en kletsten vooral bij.

Dinsdag

Dinsdag had ik een fijne productieve dag thuis, in het begin van de ochtend ging ik sporten en daarna maakte ik het format voor mijn facturen, ik deed research voor mijn onderneming en ik schreef artikelen voor mijn blog. Dit deed ik allemaal in de tuin, het was weer heerlijk weer!

Woensdag

Woensdags had ik een hele dag werken bij mijn vakantiebaan op de planning staan. De dag ging snel voorbij! Om zeven uur was ik klaar en ging ik gezellig nog langs mijn opa en oma, die dag droeg ik dit geweldige groene pak die ik heb gekocht bij de Monki.

Donderdag

Donderdag begon ik de dag om tien uur in de bibliotheek van Gouda, vandaag besloot ik weer een dagje aan mijn blog en social media kanalen te werken. Ik vind het zo fijn om buiten de deur te werken, het zorgt ervoor dat ik productief blijf!

In de middag had ik een afspraak staan bij mijn nieuwe tandarts, ik moest naar de mondhygieniste. Ik ben echt een angsthaas wat betreft de tandarts maar gelukkig is de nieuwe tandarts erg fijn, ze verteld alles wat ze doet & vraagt regelmatig of het pijn doet, zeer prettig!

Na de tandarts ging ik een middag verder werken bij het Barista café in Gouda, ik schreef het artikel dat gisteren online is gekomen en dronk een heerlijke ijskoffie. Ook kwam lezeres Mandy langs want ik ging haar helpen met het opzetten van een blog en social media kanalen. Super leuk om te doen!

Vrijdag

Vrijdag had ik een heerlijk dagje vrij, ik stond vroeg op om mijn kamer schoon te maken en aan te kleden want ik ging een vriendinnetje in het begin van de middag ophalen.

We gingen gezellig picknicken in het park, het was écht heerlijk zonnig weer en ik kwam helemaal bij! We kletsten vooral want we hadden veel bij te praten, Noah ging ook mee en was heel de middag aan het spelen in het park.

Saar was ook helemaal verliefd op de katjes. <3 In de avond kwam Mike langs en gingen we wandelen met Noah en een frisse neus halen, daarna zijn we de serie slasher gaan kijken.


Zaterdag

Zaterdag sliepen we lekker uit, heerlijk zo’n dag! In de ochtend gingen we naar de stad toe want Mike wilde kijken voor een nieuwe zwembroek. Hij slaagde niet alleen voor een zwembroek maar ook voor een heleboel andere leuke zomerse kleding, onder andere een felle rode korte broek (love it!!).

In de middag wilden we samen naar de plassen gaan met Noah, toen we thuis kwamen waren mijn oom & tante en mijn kleine nichtjes er. Anniek en Nina gingen gezellig mee naar de plassen, Nina vond Mike zijn baard maar al te interessant. In de avond reden we langs de Mac voor heerlijke frietjes, jam!


Zondag

Zondag ochtend moest ik een ochtendje werken tot een uur, Mike haalde mij op van werk en we gingen nog een kijkje nemen in de stad. In het park was er allemaal muziek, super gezellig 🙂

Rond drie uur waren we thuis, we besloten een spelletje te spelen: kolonisten van Catan, super leuk spel! Catootje vond de dobbelstenen maar al te leuk. <3 En de Zondag was zo alweer om.

Hoe was jullie week? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 4 reacties

 1. Zo te horen heb je een fijne productieve en ook een beetje ontspannen week achter de rug. Heerlijk! Wat leuk dat je soms buiten de deur aan je blog werkt en ook superfijn dat je iemand anders kon helpen met het opzetten van een blog 🙂
  Wat een schattige foto's van je katten weer! Mijn kat vindt het ook altijd geweldig om in dozen te gaan zitten 😉

  1. Schattig he! Er hoeft maar een doosje te komen en ze zitten er gelijk in. Heel cute.
   Liefs,
   Evelien

 2. Productief weekje heb je gehad! Goed dat je ook lekker hebt kunnen ontspannen. En die dobbelstenen … Cats will be cats, haha. ♥

Geef een antwoord

Sluit Menu