Photodiary 144 | Inschrijving Kvk, gezellige lunchdates & zonnig weer!

Photodiary 144 | Inschrijving Kvk, gezellige lunchdates & zonnig weer!

Yes! Het is tijd voor de wekelijkse photodiary. Wat één week. Een week waarin ik veel inspiratie heb opgedaan, ik heb mijn blog ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (!!!), en ik heb diverse gezellige lunchdates gehad met inspirerende power womens. Lees je mee naar mijn week?

Maandag

De week begon met een gezellige lunch-date met Anna Lena, een toffe power Woman die illustraties maakt. Dit soort meetings vind ik ontzettend inspirerend. Zo fijn! In de avond werkte ik aan mijn blog en deed ik diverse mails beantwoorden.

Dinsdag 

Afgelopen Zaterdag was helaas mijn telefoonscherm gebroken (was echt súper lomp!), gelukkig kon ik mijn scherm Dinsdag direct laten maken, binnen een halfuur was dit gedaan. Ik heb in de tussen tijd een toffe interieur hotspot in Gouda gefotografeerd, en heb in een gezellig koffie tentje aan mijn blog gewerkt. Zo fijn zo’n productieve ochtend!

In de middag had ik met insta-babe Carola afgesproken in het fotogenieke Scheveningen. We gingen weer gezellig lunchen (Lucky!), en daarna maakten we een heleboel leuke insta-proof foto’s, heb jij ze al gezien op mijn instagram?

Woensdag

Woensdag ochtend had ik een spannende afspraak op de planning, ik had namelijk om half elf een afspraak gepland staan bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam! Met knikkende knietjes liep ik naar binnen en zelfverzekerd liep ik naar buiten. Het gesprek ging onwijs goed en was binnen no-time al klaar! Ik liep met de grootste smile op mijn gezicht naar buiten toe. Het is officieel. 


YES! De grote glimlach op mijn gezicht zegt denk ik genoeg. Mijn dag kon niet meer stuk.

In de middag ging ik gezellig in het zonnetje bij mijn zus lunchen. <3

Ik deed in de avond wat boodschapjes en ik kwam deze te leuke plantjes tegen, ik heb ze gelijk in een potje gedaan en het ziet er gelijk en stuk gezelliger uit. <3

Donderdag

Donderdag had ik mijn laatste dagje stage, ik bezocht mijn buddy’s en we hadden een gezellige gezamenlijke lunch bij cafe Kobalt met de andere stagiaires en mijn stagebegeleider. Het was een heerlijke zonnige dag!

In de avond maakte ik een heerlijke wandeling samen met Noah door het park heen, maakte ik het huis al deels wat schoon en keek ik temptation Island vips.

Fientje lag zo in Noah haar mandje, en keek zo ontdeugend! Heel lief.

Vrijdag

Vrijdag had ik een dag dat ik iets langer kon slapen, heerlijk! In de ochtend werd ik wakker samen met de kitties. 

Ik had een sleep-over met de katjes, ik had beneden de deur op een kiertje gelaten zodat ze op mijn bed konden slapen. Ik werd wakker en zag ze zo liggen, zo lief!

Ik had een drukke dag vol schoonmaken, rond zeven uur was ik eindelijk klaar! Ik bestelde heerlijk chinees (het was veel te veel haha!), en ik keek een romcom. Heerlijk om zo’n chill avond te hebben.


Zaterdag

Zaterdag ochtend was ik vroeg uit de veren, ik reisde naar Rotterdam toe voor de Kvk-startersdag! Hier komt nog een apart artikel over online, ik kan wel vertellen dat het onwijs leerzaam is, en je hierdoor diverse handvaten aangereikt krijgt wat je direct kan helpen.

In de avond reisde ik verder naar Breda en was ik een weekendje bij mijn vriend. <3

Zondag 

 Zondag was een heerlijke chill-dag, we zaten in het zonnetje en ik probeerde een kleurtje te kweken.

Mike had als verrassing voor mij een heerlijk wijntje gehaald, en mijn favoriete snoepjes: Skittles! Jum! In de avond ging ik weer naar huis, mijn ouders waren terug gekomen van hun vakantie dus we kletsten gezellig een avondje bij. <3 Toen was alweer het weekend om!

Hoe was jullie week? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

 1. Zo gaaf en stoer dat je de stap hebt gezet en nu ingeschreven staat bij de KvK! Echt een mooie mijlpaal 🙂 En leuk dat je de hele week door een aantal gezellige afspraken had. Die Instafoto's zien er superleuk uit.

 2. Zo vet dat je je ingeschreven hebt bij de KvK! Was het hier in België maar zo gemakkelijk. 🙁

 3. Aah je telefoon, maar gelukkig kon het snel gerepareerd worden! En hoe gaaf dat je je hebt ingeschreven!! Gefeliciteerd!

  1. Ik baalde écht ontzettend, pfff! Schrok me helemaal dood toen die opeens gebroken was. haha!
   Dankjewel Mei! Ik ben ook echt heel erg blij.
   x

 4. Wat een leuke week! Super tof dat je je blog hebt ingeschreven bij de KvK! <3

Geef een antwoord

Sluit Menu