Hotspot | Trouvailles Gouda

Hotspot | Trouvailles Gouda

Rondstruinen door Nederland op zoek naar leuke hotspots vind ik heerlijk. Al helemaal als ik een geweldige interieur hotspot in mijn eigen hometown Gouda ontdek. Genaamd Trouvailles. Het Franse woord trouvailles betekent in het Nederlands vondsten, het franse woord omschrijft in een woord het assortiment van de winkel. Ik heb deze prachtige hotspot gefotografeerd, je kunt er minimalistische sieraden shoppen maar ook voor echte interieur musthaves. Kijk je met mij mee?

De winkel Trouvailles bevind zich in de mooie binnenstap van Gouda. Het assortiment is een unieke verzameling van vondsten uit het binnen- en buitenland. Bij Trouvailles kun je terecht voor meubelen, woonaccessoires, sieraden en toffe tassen. Het assortiment blijft uniek doordat er van elk product een kleine hoeveelheid wordt gekocht.
Je kunt ook bij Trouvailles terecht voor interieur adviezen. Super tof! Hoe fijn is het als er een professional advies geeft over je eigen interieur? 
Naast dat Trouvailles een fysieke winkel heeft in het hartje centrum van Gouda kun je ook online shoppen! Ze heeft een geweldige webshop waar je 24/7 kunt shoppen, vanaf 75 euro heb je gratis verzending. Kijk vooral ook op haar instagram voor de prachtige items. 
Trouvailles bevind zich op de Korte Groenendaal 19 in Gouda.
Dinsdag:             10:00 tot 17:00
Woensdag:          10:00 tot 17:00
Donderdag:         10:00 tot 17:00
Vrijdag:               10:00 tot 17:00
Zaterdag:             10:00 tot 17:00
Houden jullie van interieur shoppen? 
En komen jullie weleens in Gouda?
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 4 reacties

  1. Wat een leuke interieurwinkel! Vooral die zwarte frames met inhoud vind ik erg leuk. Die zou ik zo in mijn huisje ophangen 🙂

    1. Geen dank!! Je mooie shop verdient een plaatsje in de hotspot lijst.
      Liefs,
      Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu