Every body is a bikini body!

Every body is a bikini body!

Yes! Ik heb eindelijk foto’s gemaakt van mijn nieuwe geliefde bikini. Een bikini uitzoeken die goed bij je lichaam past én fijn zit kan nog best een grote klus zijn, in een vorig artikel vertel ik jullie daar alles over en vertel ik mijn tips om binnen 24-uur stralend in je bikini op het strand te staan.  Ik ben geslaagd voor een bikini bij het merk PrimaDonna (no spon!), ik mocht een setje proberen in samenwerking voor mijn blog, daarna besloot ik direct een bikini te bestellen want het zat geweldig en ik voelde mij er helemaal op en top in. In het artikel van vandaag show ik jullie mijn nieuwe bikini! Kijk je mee? <3

Ik wil jullie eerst heel erg bedanken, want wat worden mijn instagramposts, video’s en blogartikelen over het onderwerp body positivity goed ontvangen door jullie. Ik vond het heel erg spannend, en nog steeds maar ik merk dat ik het leuk vind dat jullie er zo goed op reageren, en ik hoop jullie daarbij te inspireren. Ik kreeg een berichtje van een volger dat ze mij inspirerend vind (heel groot compliment!), en nu ook een trotste foto in bikini had geplaatst terwijl ze heerlijk op vakantie was! Dat vond ik zo’n onwijs tof moment. <3 Het is tof om te zien dat je daadwerkelijk ook mensen aanstuurt en inspireert om bepaalde dingen te doen.

Bij het dragen van een bikini vind ik het aller belangrijkste dat het goed bij je past, en dat het comfortabel zit. Je moet je er prettig in voelen, in een bikini of badpak laat je natuurlijk best veel van je lichaam zien dus het is daarbij belangrijk dat jij je daar oké en goed bij voelt. Het prettige aan deze bikini is dat het topje de goede ondersteuning bied aan mijn boobs, maar ook mijn boob goed bedekt. Het broekje is hoger dan een normaal broekje en valt net onder mijn navel, dit vind ik zelf persoonlijk  bij mijn figuur mooier zitten dan een lager broekje.

Je kunt nu goed bikini’s shoppen want de sale is natuurlijk in volle gang. De bikini’s van PrimaDonna zitten echt als gegoten, neem zeker eens een kijkje in de winkel of op de website om jouw perfecte pasvorm voor een bikini of badpak te vinden. Laat je het mij weten wat je ervan vindt?

Bikini top – PrimaDonna | Bikini broekje – PrimaDonna | Sandaaltjes – Invito | Zonnebril – Paul Smith | Tas – WE (in de sale!) |

Wat is jullie favoriete bikini merk? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Wat een prachtige bikini! Hij staat je prachtig en je kunt zien dat je je er fijn in voelt. Heel mooi en inspirerend! <3

  2. Mooie bikini! Je ziet echt dat je je er goed in voelt. En wat een compliment, inspirerend genoemd worden!

  3. Die kleur staat je echt zo mooi! Fijn ook om te zien dat je je er echt goed in voelt. Dat is het belangrijkste! Ik heb zelf wel een paar bikini's die leuk zitten maar nog geen ene echt waarvan ik denk: wauw, dit is 'm. Maar ik vind het ook wel moeilijk om daar veel geld aan uit te geven. Hihi. Zo vaak trek ik zo'n ding nu ook weer niet aan dusja.

Geef een antwoord

Sluit Menu