Day at the beach

Day at the beach

Wisten jullie nog dat ik een geweldig jurkje op het oog had? Ik heb the perfect red dress gevonden bij de winkel &otherstories. bij deze winkel kwam ik nooit, ik dacht dat het allemaal ontzettend klein zou vallen maar dit is niet waar. Ik heb diverse jurkjes gepast die goed zaten! De jurk die ik bij deze outfit draag is een geweldige musthave, het is een lang model met allerlei vrolijke bloemen erop. I love it! Kijk je mee naar hoe ik deze jurk combineer?

Het jurkje valt erg fijn, het heeft een lange pasvorm. Je kunt zelf weten hoe je het jurkje stylt, je kunt een strik voor op je buik maken, los dragen maar ook de strik op je rug dragen. Bij de borsten sluit het jurkje mooi hoog aan, echter laat het jurkje op een nette manier je decolleté zien. De print ben ik echt helemaal verliefd op! Zo vrolijk en zomers. Je kunt de jurk hier vinden. 
De foto’s zijn gemaakt op de pier in Scheveningen, het waaide die dag heel erg hard dus dat zorgde voor de nodige struggles bij het shooten. Het is echt een prachtige fotogenieke plek!
Jurkje – &otherstories | Schoenen – Converse | Tas – Costes | Zonnebril – LeSpecs |
Wat vind je van mijn outfit? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Wauw, wat een mooie foto's zo bij de Pier én ook een prachtige jurk. Hij staat je heel erg mooi!

  2. Wat een leuke zomerse foto's! je ziet er stralend uit! Ik heb ook zin om naar Scheveningen te gaan!

  3. Wat een fijne foto's zeg! Dat jurkje is echt amazing <3 Ben altijd wel bang bij &OtherStories dat het niet past, heb al zovaak gehad dat ik teleurgesteld in het pashokje stond 🙁

Geef een antwoord

Sluit Menu