Review | WetBrush Flex Dry borstel

Review | WetBrush Flex Dry borstel

Je haar goed verzorgen is erg belangrijk.. Zo zijn er diverse tools die je haar de verzorging kunnen geven die je haar nodig heeft. Dit kan door middel van een serum of een fijn masker maar de tools die je gebruikt om je haar in style te brengen kan ook een hoop doen voor je! Ik kreeg de vraag of ik de WetBrush wilde testen, daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Lees je mee naar de review?


De verpakking van de WetBrush Flex Dry word ik zelf al ontzettend vrolijk van. Het heeft prachtige vrolijke kleuren, de verpakking waarin de Wetbrush bevind ziet er mooi uit, er zit ook een extra handdoek bij waarmee je je haar kunt laten opdrogen. De borstel zelf heeft het logo op het handvat staan wat ik zelf ook erg mooi vind.

Dit zegt WetBrush over de Flex Dry variant:
”Het unieke en flexibele design van de Wet Brush Flex Dry borstels maakt het droogföhnen wel erg gemakkelijk. Door de open borstelkop droogt het haar 30% sneller dan met een normale borstel! Daarnaast versterkt de flexibele borstelkop het effect van de intelliflex borstelharen, waardoor het natte haar extra voorzicht geborsteld kan worden. Ultra licht en hitte bestendig!”

De Wet Brush Flex Dry is een fijne borstel met een groot handvat waardoor de borstel makkelijk in gebruik is. Het heeft een flexibele borstel waardoor het makkelijker is om de klitten uit je haar te ontzien. Ik merk dat de borstelharen makkelijk door mijn natte haar glijden, ze zorgen ervoor dat de klitten makkelijker verwijderen zonder eraan te trekken. Je kunt de borstel gebruiken op zowel nat als droog haar. Ik vind de flexibiliteit van de borstel erg fijn, hierdoor is die makkelijk in gebruik en ook op diverse momenten, bijvoorbeeld als je je natte haar wilt kammen, of dat je je haar droog föhnt. Doordat er diverse openingen zitten in de borstel zorgt het ervoor dat je haar sneller droog wordt geföhnd, ideaal!

Mijn haar voelt na het gebruiken erg fijn, er zijn minder haren vanuit mijn hoofdhuid los gekomen en ik zie dat er minder haar is gebroken. Hier heb ik zelf regelmatig last van. Ik ben in ieder geval fan van deze borstel! De WetBrush Flex Dry borstel is te koop voor 14,95 onder andere bij Etos.

Zijn jullie al bekend met de WetBrush? 
Liefs, 
Evelien
*Ik heb producten ontvangen ter review.

Deze post heeft een reactie

Geef een antwoord

Sluit Menu