Photodiary 142 | Huiskamer van de stad, het perfecte jurkje & veel kleding verkopen!

Photodiary 142 | Huiskamer van de stad, het perfecte jurkje & veel kleding verkopen!

Wat een heerlijke zonnige week hebben we achter de rug! Ik heb een fijne week achter de rug, ik heb veel aan mijn studie kunnen doen, daarnaast heb ik het perfecte jurkje gekocht, heb ik veel kleding verkocht via de united wardrobe app,  en ik ben naar de huiskamer van de stad geweest in Gouda. Een bomvolle week dus! Lees je gezellig mee? <3


Maandag

Maandag begon ik de dag met een work-out, vroeg in de ochtend om de hitte te ontwijken! Het was heerlijk om even lekker te sporten en alles eruit te gooien.

Ik ontdekte bij de Kruidvat dat ze een iheartmakeup schap hadden, hoe tof en hoeveel mooie palettes hebben ze?! Love it <3

Ik ging een dagje studeren, pakte een aantal pakketjes in (verkocht een aantal items via united wardrobe, zo chill!) en wandelde aan het eind van de dag met Noah. Het was zulk heerlijk weer!

Dinsdag

Dinsdag stond een dagje studeren op de planning, ik ging kaartjes schrijven voor het tentamen wat eraan komt. Kaartjes schrijven is dé manier waarop ik dingen in mijn hoofd krijg, wat is jullie leerstrategie?

Woensdag

Woensdag vertrok ik vroeg richting school, in de ochtend ging ik aan school werken en in de middag had ik hoorcollege. Het is zo fijn om de dag goed te benutten en in te delen.

Ik droeg een extra vrolijk outfitje want ik had een lange dag voor de boeg! Ik ben nog steeds ontzettend gek op deze leuke tutu.

Ik ging samen met Sahra studeren tot half 9 in de avond! Ik werkte aan een thuistoets en ik kreeg de grootste schrik van mijn leven, opeens viel mijn laptop uit, gelukkig kreeg ik het werkstuk wel weer herladen. Anders was het vele werk voor niets geweest! De ergste stress die je kunt krijgen als student zijnde.

Donderdag

Donderdag had ik een dagje stage en aan het eind van de dag ging ik nog eventjes op school aan de slag. Ik merkte dat ik aan het eind van de ontzettend moe was en plande een avondje me-time in. Heerlijk! Was ik zo aan toe.


Vrijdag

Vrijdag ochtend had ik college, in de middag pakte ik van Amsterdam de trein naar Utrecht toe. Ik ging samen met mijn mem een middagje shoppen. Heerlijk! Lekker een ouderwets middagje winkelen. Ik paste onder andere deze twee jurkjes, ik ben helemaal verliefd op het kreeftenjurkje, die komt op mijn wishlist.

Ik paste voor de tweede keer dit rode jurkje bij &otherstories. Ik vind hem zo vrolijk en leuk! <3 Ik had een kortingscode dus deze keer ging het jurkje met mij mee. Helaas paste het gele jurkje niet helemaal. Het rode jurkje kun je in mijn curvy pashokjes shoplog zien.

Ook shopte ik bij de Douglas een item wat ik al voor een langere tijd op het oog had. Namelijke een benefit blush! Ik ben gegaan voor de Rockateur. Hij zag er zo mooi uit en nam hem eindelijk deze keer mee. <3 Je kunt binnenkort een review verwachten!

 In de avond was Noah maar weer al te blij dat we thuis waren, dropje is het. <3

Ook stond Fientje helemaal voor de deur te wachten, zo lief! Kan ik zo van smelten.

In de avond kwam Mike en gingen we de serie 13 reasons why kijken. Lekker een avondje relaxen samen en bijkomen van de drukke week..


Zaterdag

Zaterdag ochtend sliepen we heerlijk uit en deden we rustig aan ontbijten, zo fijn om zo de dag te beginnen! En kijk hoe lief Fien beneden zat.

In de middag gingen Mike en ik aan een schoolproject van mij werken, voor een project moesten ik en mijn groep een muzisch middel aankomende Vrijdag presenteren rondom het onderwerp ongewenste zwangerschap bij mensen met schizofrenie. Het was nog best wel brainstormen hoe we door middel van fotografie een boodschap konden overbrengen..

We hebben diverse foto’s gemaakt, zoals bijvoorbeeld verleiding, gezonde seksualiteit, gevolgen, diverse emoties etc. Het resultaat is dan ook wel echt heel erg tof geworden en de boodschap kan super goed worden overgebracht! Yay!
In de middag gingen we eten bij mijn opa en oma en in de avond zaten we gezellig op terras met mijn zus en haar vriend. De dag vloog voorbij!


Zondag 

Zondag was het een heerlijke lazy Sunday, in Gouda is er jaarlijks huiskamer van de stad. Er spelen in de stad dan overal diverse bandjes, zo’n gezellig sfeertje hangt er dan in de stad.

Het was heerlijk weer deze dag en een foto samen bij het stadhuis kon natuurlijk niet ontbreken! Ik droeg direct mijn nieuwe jurkje. <3

Aan het eind van de dag gingen we met mijn ouders een pizzaatje happen op terras, het was nog zulk lekker weer! Ik kan er echt onwijs van genieten. De rest van de avond schreef ik een artikel en ging ik relaxen, er staat een drukke week voor de boeg met vooral heel veel studeren. Mweh!

Hoe was jullie week? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 3 reacties

  1. Wat een heerlijke week heb je zo te horen achter de rug! Dat nieuwe rode jurkje is superleuk en staat je ook zo mooi! En wat zijn je foto's voor het schoolproject mooi geworden. Je kunt de betekenis ervan echt heel goed in de foto's terugzien (zag ze gisteren op Twitter voorbijkomen :)). Heel gaaf gedaan!

  2. Wat 'n leuke en vrolijke foto's allemaal! Huiskamer van de stad lijkt me ontzettend tof om bij te wonen 🙂

  3. Zo'n fijn weekje! Goed dat je zo hard bezig bent geweest voor je studie. En dat je laptop er dan mee op houdt… vreselijk. Ik krijg al stress van het idee, haha!

Geef een antwoord

Sluit Menu