Because everyone is a stripes lover

Because everyone is a stripes lover

Yes! Het is tijd voor een nieuwe outfit post. Prints, prints en nog eens prints. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Vroeger had ik een allergie om diverse gekke prints met elkaar te combineren, maar nu kan ik er geen genoeg van krijgen. Mijn hele kleding kast bestaat uit felgekleurde items, glanzende stoffen en funky printjes. In de outfit post van vandaag combineer ik mijn favoriete glimmende panterjasje en basic streepjes shirt (die bij zoveel diverse kledingstukken past!). Kijk je mee?

| Broek – MS mode | Schoenen – Dr Martens | Shirt- Monki | Zonnebril –  Paul Smith | Jasje – H&M |

Het is een outfit die ontzettend comfortabel zit, ik ben ook onwijs blij met mijn broek van MS mode. De broek heeft een lichte kleur wat ik goed bij de lente vind passen, het is een high waist en de broek heeft een shapend effect. Perfect! <3 Hij zakt niet af, valt goed om mijn figuur heen en ze hebben de broeken in diverse kleuren. Tip als je op zoek bent naar de perfecte jeans! Daarnaast is het rode streepjes shirt van Monki ook een echte musthave, ze hebben dit shirt ook in diverse kleuren en is op zoveel manieren te combineren. Streepjes shirts kun je nooit genoeg hebben toch?! 😉

Wat vinden jullie van print op print in een outfit? <3 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Wat een leuk shirtje! En je hebt het mooi gecombineerd! Ik vind vooral de combinatie van het shirt met de lichte spijkerbroek heel tof.

  2. Streepjes zijn al-tijd goed! Ik heb ook héél veel streepjesspul in mijn kast. Hihi. En dat jasje! Zo mooi! <3

  3. Wat een toffe outfit! Ik ben ook dol op het combineren van prints, is vaak ook de enige manier om de wat gekkere kledingstukken toch heel leuk te combineren! 😀

Geef een antwoord

Sluit Menu