Vlog | Datedays met mijn boyfriend & toerist in Amsterdam #19 ☆

Vlog | Datedays met mijn boyfriend & toerist in Amsterdam #19 ☆

Yes! Ik heb vandaag een ontzettend leuke vlog voor jullie. Twee weken geleden hadden Mike en ik twee daagjes vrij en besloten we deze twee dagen vol te benutten met leuke dingen. We gingen wandelen naar de stad, aten een ijsje, pakten een bioscoopje en gingen een dagje de toerist in eigen land uithangen, dit kan natuurlijk niet beter dan in Amsterdam! Nieuwsgierig geworden? Neem dan zeker een kijkje. <3

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Ik hoop dat je het een leuke vlog vind, doe zeker een duimpje omhoog als je mijn boyfriend vaker in een video wilt zien en vergeet natuurlijk niet te abonneren op mijn YouTube kanaal om op de hoogte te blijven van mijn video’s. Tot de volgende keer! Fijn weekend babes!

Vinden jullie Amsterdam ook zo’n fijne stad? <3
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft een reactie

  1. Altijd gezellig in Amsterdam, neem ook eens een kijkje buiten de ring. In Nieuw-West heb je bv de tuinen van west met een fruit pluk tuin, je kunt bloemen plukken of groente kopen bij mijn stadstuin. Lekker op het terras bij de Cantina. Verder kan je nog zwemmen in de Sloterplas en van het uitzicht genieten bij Hotel Buiten. Genoeg te ontdekken in Amsterdam.

Geef een antwoord

Sluit Menu