Pink tones

Pink tones

Yay! Vandaag deel ik met jullie een van mijn favoriete kledingstukken, namelijk mijn lichtroze tutu. Dit is een item die je op diverse manieren kunt combineren, zowel op een vrolijke funky manier als netjes. Deze outfit heb ik meer op een nettere manier gecombineerd door gebruik te maken van een basic zwart hoog aangesloten t-shirt, maar heb toch er een extra gekke touch aangegeven door mijn glimmende dr Martens en mijn vrolijke tutu. Kijk je mee naar mijn outfit?

| Tutu – kikkrikki | Tas – Costes | Shirt – H&M | Schoenen – Dr Martens | Zonnebril – Paul smith | 
Ik vind een tutu een onmisbaar item in je kledingkast, het kan je outfit helemaal opfleuren en is op diverse manieren te combineren. Je hebt tutu’s in diverse soorten en maten, je moet er van houden maar ik vind ze helemaal geweldig. <3
Wat vinden jullie van tutu’s? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft een reactie

Geef een antwoord

Sluit Menu