Photodiary 141 | Middagje zwemmen met Noah, productief & vintage kilo sale!

Photodiary 141 | Middagje zwemmen met Noah, productief & vintage kilo sale!

Yay! Het is tijd voor een nieuwe photodiary. Ik heb een fijne maar drukke week achter de rug. Van Maandag tot en met Vrijdag heb ik vooral veel aan mijn blog & studie gewerkt. Ik was ontzettend productief en heb mijn to-do lijstje steeds kleiner gemaakt. Heel fijn! In het weekend had ik allemaal leuke dingen op de planning, ik ging onder andere een middagje zwemmen met Noah & Mike en ik gingen naar een vintage kilo sale in Gouda. Lees je mee?

Maandag


Maandag was het tweede Pinksterdag, ik had een dagje vrij en werkte vooral aan mijn blog. Moest allerlei dingen uitzoeken over de nieuwe privacy wet en diverse dingen aanpassen, het was een hele hoop werk maar alles is nu geregeld! In de avond hield ik een ontspan avond en keek ik nieuwe buren.

Dinsdag

Dinsdag had ik een dagje college, ik had pas aan het eind van de middag een gesprek met mijn project groep. De gehele dag had ik gestudeerd en was ik ontzettend productief! Zo fijn! In de avond ontving ik dit leuke pakketje. Je kunt binnenkort een review verwachten op mijn blog! Ik ben ontzettend benieuwd.


Woensdag

Afgelopen Woensdag droeg ik mijn nieuwe vintage aanwinst! Ik ben zo blij met dit fijne jasje. Je kon het item al zien in de photodiary van afgelopen week! Ik had Woensdag een dagje college en werkte vooral veel vooruit. In de avond keek ik de serie nieuwe buren uit, ik kan niet wachten op seizoen 4!

Donderdag

Afgelopen Donderdag stond er een nieuwe vlog op mijn YouTube kanaal! Ik had met mijn vriend een aantal fijne date’s & we hingen de toerist uit in Amsterdam! Heb jij de vlog al gezien? <3

Donderdag ochtend ging ik onderweg naar school toe, een buddy had afgezegd dus ik besloot een ochtendje te gaan studeren in de bibliotheek van school. In de trein ben ik begonnen aan het boek PAAZ! Ontzettend interessant en fijn geschreven boek. Is zo fijn om in de trein te gaan lezen!

In de middag ging ik langs mijn buddy, het was ontzettend lekker weer en hadden een heerlijke koffie gehaald. In de avond ging ik weer terug naar de HvA want ik had nog een avondje college, helaas stelde de les weinig voor en vond ik het eerlijk gezegd een beetje zonde van mijn tijd.

De les was rond half negen klaar, ik was erg gaar en was blij dat ik naar huis kon gaan. De volgende dag had ik alweer om half negen les dus ik moest snel gaan slapen.


Vrijdag

Vrijdag had ik een ochtend college, in de middag gingen we verder aan het project, na een hoop pieken en dalen hadden we het dan ook eindelijk rond drie uur klaar. Ik had er helemaal hoofdpijn van gekregen..

Aan het eind van de dag besloot ik samen met Noah een wandeling te maken, even mijn hoofd leegmaken en de drukte van afgelopen week achter mij te laten. Noah vond het maar al te gezellig.
In de avond kwam Mike langs en gingen we 13 reasons why kijken. Super spannende serie!


Zaterdag

Op Zaterdag kwam er in de ochtend iemand kijken voor een aantal kledingstukken en heb ik iemand met mijn kleding blij kunnen maken! In de middag deed ik wat pakketjes op de post en ging ik samen met Mike en Noah naar de Reeuwijkse plassen, Noah vond het maar al te gezellig en genoot volop! Is zo leuk om te doen <3


Zondag

Happy Sunday! Ik ging aardig vroeg uit de veren want ik wilde rond elf uur naar de vintage kilo sale gaan die er in Gouda plaats vond. Ik had mijn haar die nacht ervoor in een vlecht gedaan en had zulke leuke volume en slag!

Mike en ik ontbeten in de tuin en toen lagen de katjes zo lief naast elkaar. Smelt!

 De vintage kilo sale werd goed bezocht! We moesten zelfs in de rij staan.

Ik heb selectief geshopt maar toch twee hele leuke items kunnen scoren, onder andere een jasje en een stippen blouse. Super blij mee! Ik spotte ook een geweldig rood bloemen jurkje maar die was helaas te klein, daar was ik een beetje sip over.

Mike en ik gingen bij de bagels en beans wat lekkers eten en drinken, hij had dit op de wc geschreven! Lief!

Ik had trek in een broodje dus nam een heerlijk bagel met gerookte kip, en een heerlijke koffie. In de middag hebben we 13 reasons why gekeken en in de avond had ik een fijne relax avond en schreef ik dit blogje.


Hoe was jullie week? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Dat klinkt als een geslaagde week! En wat leuk dat je naar de vintage kilo sale bent geweest en daar twee leuke items hebt gescoord. Ik ben heel benieuwd! Trouwens, die foto van je twee katten samen…smelt! ♥

  2. Wat een fijn weekje! Super tof, zo'n vintage kilo sale. Zo te zien waren er meer mensen die dat heel tof vonden haha! Ik ben nog nooit bij Bagels en Beans geweest terwijl er ook eentje in Groningen zit, haha, shame on me. Ben zo benieuwd naar die bagels!

  3. Super schattig die twee katjes! Leuk vintage jasje ook, mooie aankoop! X

  4. Wat leuk weer om te kijken! Dates met je lover zijn altijd goed 🙂

  5. Wat een leuk weekje weer <3 En zo'n vintage kilo sale lijkt me ook super leuk om een keer heen te gaan! Is dat vaker bij jou in de buurt?

Geef een antwoord

Sluit Menu