Flower power dress

Flower power dress

Happy Monday, het is tijd voor een nieuwe outfitpost. Ik heb een geweldige uitverkoop vondst gedaan afgelopen week in Amsterdam. Het was niet direct liefde op het eerste gezicht maar toen ik het jurkje aantrok zat het gelijk gegoten en had ik een leuk idee hoe ik deze outfit kon gaan combineren. 🙂  In de outfit post van vandaag laat ik jullie mijn nieuwe favoriete jurkje zien! Kijken jullie mee?

Jurkje | Monki (sale) – Schoenen | Converse – Zonnebril | Berschka – tas | Fabienne Chapot – 

Ik vind het een geweldig jurkje, hij valt mooi lang. Ik heb hem gecombineerd met een riempje, dit zorgt ervoor dat er meer vorm in dit jurkje komt. De foto’s zijn gemaakt in het mooie Leiden, ze hebben daar zulke mooie straatjes. Word ik altijd helemaal blij van. <3
Wat vind je van mijn outfit? <3
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 13 reacties

  1. Wauw, wat een geweldig jurkje! Het patroon, de mouwtjes, de ruches…ik vind hem echt helemaal gaaf! Hij staat je ook nog eens super, zeker in combinatie met het leuke stertasje. Mooie outfit zo!

  2. Wat een prachtig jurkje zeg, hij staat je echt onwijs mooi! Leuk gecombineerd ook!

  3. Heel gaaf die drukke vrolijke print, staat je goed!

Geef een antwoord

Sluit Menu