Drie beauty- en fashion hacks voor de zomer!

Drie beauty- en fashion hacks voor de zomer!

De temperaturen stijgen met de dag, heerlijk! Ik ben een echte zomerliefhebber maar desondanks zijn er een aantal dingen waardoor ik weleens irritaties krijg aan de zomer. Wij vrouwen kennen allemaal wel de bekende struggles in de zomer, schurende benen, bh bandjes die je ziet met het dragen van een strapless jurkje of het pluizige droge haar wat je krijgt na een dagje te hebben genoten op het heerlijke strand. In het artikel van vandaag deel ik mijn drie grote tips voor de zomer die al deze drie struggles verhelpen! Ben je nieuwsgierig geworden, lees dan zeker mee!


1. Schurende benen
Elke vrouw kent denk ik wel de struggle van schurende benen. Als het warmer wordt ga je zweten maar ook tussen je benen, het gevolg daarvan is dat je benen tegen elkaar schuren. Dit zorgt ervoor er mini schaafwonden ontstaan en heeft als gevolg een vervelend branderig gevoel. Ik heb twee tips! Als eerste kan het werken om (klinkt misschien erg gek!) deodorant op je benen te spuiten, dit zorgt ervoor dat er een beschermt laagje op je benen komt waardoor dit minder snel gebeurd. Ik heb ook nog een tweede tip genaamd silky underwear van Lush, dit is een witte poederige substantie wat ik aanbreng op de binnenkant van mijn benen. Dit zorgt ook voor een tweede laagje op mijn huid wat zorgt voor een beschermingslaag. Het product ruikt ontzettend lekker en gebruik ik al jaren met veel plezier. <3

2. bh oplossingen
De diverse bh struggles kent iedereen denk ik wel! Ik heb er zelf ook altijd last van. Dit kan bijvoorbeeld wanneer je een strapless jurkje wilt dragen of dat je een sexy jurkje draagt met een open rug. Je wilt natuurlijk niet dat je bh bandje gezien wordt! Hunkemöller heeft daar diverse oplossingen voor.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat je in de zomer graag een jurkje draagt met een lage rug, en je niet wilt dat je je bh bandje op je rug ziet zitten. Hunkemöller heeft daar diverse oplossingen voor zoals bijvoorbeeld een plakbh. De plakbh zorgt ervoor dat je geen last heb van bandjes en de band op je rug. Ideaal voor zomerse jurkjes.

Ook heeft hunkemöller een Party Solutions collectie. In deze collectie zijn diverse bh’s en slips die perfect zijn voor onder diverse (party) jurkjes. Dit zorgt ervoor dat je je fijn en vol zelfvertrouwen voelt in het perfecte zomerjurkje! Naast dat ze in de Party Solutions collectie diverse bh’s en slips hebben, zijn er ook diverse probleemoplossende bh-accessoires die jou het gewenste effect bieden. Dit is wat je net wilt hebben in de zomer!

3. Droog haar
Ik heb zelf altijd last van droog pluizig haar na een dag in de zon te hebben gelegen, deze tip had ik ontdekt op het internet.  Smeer vóór elk zwem- of strandbezoek je haar vanaf halverwege het midden in met conditioner.
Om je haar daarnaast extra goed te verzorgen gebruik ik in de zomer regelmatig een haarmasker en droog ik mijn haar met een oud t-shirt, dit zorgt ervoor dat je haar ook minder gaat pluizen.

Dit waren mijn drie grote lifehacks voor de zomer. Het zijn ontzettend handige tips om eens te proberen! Ik ben benieuwd hoe het voor jou werkt. 🙂 Laat je het mij weten?

Wat is jullie lifehack voor de zomer? 
Liefs, 
Evelien

*Dit artikel is in stand gekomen door een samenwerking. 

Deze post heeft 2 reacties

  1. Wat een fijne tips! Mijn haar is ook super droog met dit weer en mijn huid extra vet, haha…

  2. Handige tips! Ik gebruik tegen schurende benen vaak Vevina, echt een ideaal product.

Geef een antwoord

Sluit Menu