Vijf reisbestemmingen die ik dolgraag wil bezoeken!

Vijf reisbestemmingen die ik dolgraag wil bezoeken!

Je hebt zoveel prachtige bestemmingen op de wereld, er is nog zoveel moois te bezoeken! Ik hou van reizen en ik vind het onwijs leuk om binnen Europa diverse mooie plekjes te ontdekken. Ik ben al een aantal keer naar Griekenland geweest en heb daarnaast regelmatig stedentripjes naar Londen gemaakt maar verder dan dat kom ik eigenlijk niet. Nu ik uitzicht heb op een baan is reizen in de toekomst ook  wat toegankelijker. Vandaag deel ik met jullie mijn vijf bestemmingen die ik dolgraag zou willen bezoeken!


1. Parijs
Op nummer een staat natuurlijk Parijs, dit lijkt mij zo’n prachtige stad. Het is ook nog eens aardig dicht bij Nederland maar ik ben er helaas nog nooit geweest. Ik droom nog eventjes weg bij mooie afbeeldingen op Pinterest.. <3

2. Cuba
Over twee jaar als ik afgestudeerd ben zou ik heel graag mijn eerste grote reis willen maken. Cuba staat al een aantal jaar op mijn must visit lijst. Het lijkt mij een prachtig land met veel geschiedenis, sfeer en een prachtige cultuur. En natuurlijk de old-timers die daar nog rijden is gewoon geweldig! Ben jij weleens in Cuba geweest?

3. Zuid Afrika
Zuid-Afrika lijkt mij een prachtig land en vooral door de diverse dieren die je daar ook kunt zien. Wilde dieren spotten heeft ook al altijd op mijn bucketlist gestaan, ik zou dit graag in het mooie Zuid-Afrika willen doen.

4. Toscane en Rome
Als ik mijn rijbewijs heb zou ik dolgraag met de auto willen rondtrekken door Italië heen. Italië vind ik een prachtig land en ben ik altijd met veel plezier naartoe gegaan. Vooral het gebied Toscane trekt mij heel erg en de stad Rome staat ook zeker op mijn must visit.

5. Australië
Australië is de laatste van mijn top vijf reizen die ik graag zou willen maken. Australië lijkt mij een prachtig veelzijdig land. Het is onwijs groot land en zoveel te zien, ik zou daar graag ongeveer zes weken willen rondreizen samen met een gids. Wie weet ooit..

Dit is mijn top vijf met plekken die ik graag zou willen bezoeken in de wereld. <3 Ik zou graag een keer naar Parijs willen met mijn beste vriendinnetje en een keer samen met Mike, dat is denk ik voor nu de toegankelijkste. Hebben jullie bepaalde plekken uit mijn lijstje al eens bezocht?

Welke bestemming staat op jullie reislijstje? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

 1. Wat een prachtig lijstje met bestemmingen! Op Cuba na, zou ik ze allemaal zelf ook weleens (nog een keer of voor het eerst) willen bezoeken 🙂 In Rome en Parijs ben ik al eens geweest en dat zijn echt aanraders. Daar zou ik graag nóg een keer naartoe gaan. Op mijn lijstje staat nu Toscane bovenaan en een Grieks eiland lijkt me ook mooi, aangezien ik nog nooit in Griekenland ben geweest 😉

 2. Ahh deze 5! Echt deze staan ook heel hoog op mijn lijstje! Behalve Parijs dan, daar was ik in januari nog 🙂 Moet je echt snel eens heen, haha. X

 3. Rome zou ik ook graag heen willen , in september ga ik naar Parijs super zin in!
  Liefs Jorinda

 4. Jaaa Parijs, zeker doen! Ikzelf zou heel graag naar Griekenland willen 🙂

 5. Mooi lijstje! Ik wil ook heel graag eens naar Cuba, dat lijkt me een heel bijzonder land. En Toscane kan ik zeker aanraden, het is prachtig!

 6. IK WIL ZO GRAAG NAAR ROME! Echt heel graag! Parijs moet je ook echt doen, loved it! Leuk artikel! X

 7. Een mooi lijstje met bestemmingen! Ik heb hiervan Parijs en Rome al bezocht en dat zijn geweldige steden! Deze week ga ik voor de tweede keer naar Parijs trouwens. Wat ook echt een leuke plek is is Boedapest, geweldige stad. Cuba en Zuid-Afrika van jouw lijstje staan bij mij ook hoog, vooral Zuid-Afrika eigenlijk. Australië spreekt mij niet zo aan, geen idee waarom eigenlijk niet.

 8. Haha, grappig, ik heb in 2014 een rondreis door Toscane gedaan, ben in 2016 naar Cuba geweest (prachtig land trouwens, supervriendelijke mensen, overal muziek) en ga dit jaar naar Zuid-Afrika! Ik zou heel graag ook eens naar Australië gaan maar dan zou ik meer verlof moeten kunnen krijgen op 't werk.

 9. Mooi lijstje! Ik heb alles Parijs bezocht.. Rome lijkt me ook erg mooi! Australie zou ik ook wel heen willen, maar hoef niet zo nodig te vliegen haha, dus dat word lastig!

Geef een antwoord

Sluit Menu