Review | NARS Capri Highlighting Powder

Review | NARS Capri Highlighting Powder

Vandaag review ik een product van een luxe merk wat al voor een langere tijd op mijn wensenlijstje stond. Namelijk één van de prachtige highlighters van het merk NARS. De bronzers en de highlighters zijn een van de populairste producten van dit luxe merk. Het moment dat ik een mailtje kreeg of ik de NARS Capri highlighting powder wilde ontvangen zei ik natuurlijk ja. Lezen jullie mee met de review?

NARS introduceert de Highlighting Powder op basis van exclusive Seamless Glow Technology. De innovatieve formule combineert microsfersische poeder,- en paramoer deeltjes die het licht reflecteren en die direct als een tweede huid versmelt om een natuurlijk effect te creëren. 
Het doosje waarin zich de highlighting powder in bevind is niet zoals we gewend zijn van NARS. Deze highlighters bevinden zich in een groter en platter doosje. Ik vind het zelf een prachtig doosje. Het heeft een matte uitstraling en de welbekende grote letters van het merk NARS. Het heeft een fijne sluiting. De highlighter is zelfs maar liefs 14 gram.

De highlighter die ik heb ontvangen is Capri. Capri is een koele lichtroze tint. Het is een prachtige highlighter voor alledaags gebruik. Het fijne aan deze highlighter is dat hij subtiel valt op de huid en makkelijk op te bouwen is naar de glans die jijzelf graag wilt. De highlighter komt prachtig tot zijn recht op mijn gezicht. De textuur van de poeders ben ik te spreken over. Je hebt weinig nodig van het product en dat zorgt ervoor dat je er langer mee kunt doen. Ik ben fan!

De highlighter geeft een subtiele glans aan mijn gezicht. Het fijne aan deze highlighter is dat je hem kunt opbouwen van subtiel tot wat heftiger. I love it!

Ik ben erg tevreden over dit fijne product. In de nieuwe highlighters zit maar liefs 14 gram. Je kunt nog langer genieten van je NARS highlighter powder en hij is zuiniger in gebruik. Met aanbrengen vond ik de textuur van de highlighter ook erg fijn. Ik ben tevreden! De NARS Highlighting Powders zijn in diverse kleuren, onder andere Albatross, Fort de France, Ibiza, Maldives, en St. Barths. Ik kan ze zeker aanraden!
De Highlighting Powders zijn te koop bij alleen de Bijenkorf voor 37 euro. 
Ben jij al bekend met de Highlighting Powders van NARS?
Liefs, 
Evelien
*Ik heb producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft 5 reacties

  1. Echt zo'n mooie highlighter! Ik heb nog geen ervaring met de highlighter van Nars, wel met de bronzer en daar ben ik heel tevreden over!

  2. Wauw wat een prachtige highlighter! Ik wil ook zeker nog eens een highlighter van NARS aanschaffen <3

Geef een antwoord

Sluit Menu