Photodiary 136 | Spannende sollicitatie, blote benen weer & verrassingsweekend in Noordwijk!

Photodiary 136 | Spannende sollicitatie, blote benen weer & verrassingsweekend in Noordwijk!

Yes! Ik ben weer terug met de wekelijkse photodiary. Ik heb een ontzettend leuke week achter de rug gehad. Het was afgelopen week zomers weer. Hebben jullie daar ook zo van genoten? Ik had afgelopen week onder andere een spannende sollicitatie, deed afgelopen lopen week veel jurkjes aan met blote benen, en Mike had voor mij een verrassingsweekend. Lees je mee?


Maandag
Maandag was een spannende dag, ik had eerst een ochtendje college en daarna reisde ik vanuit Amsterdam naar Alphen aan den Rijn toe. Ik had een sollicitatie gesprek voor een leer-werkplek voor mijn volgende studiejaar. Ik ben aangenomen! Je kunt er alles over lezen in de persoonlijke update. Ik ben echt super blij met dit fijne nieuws!

Dinsdag

Dinsdag had ik in de ochtend weer een ochtendje college. In de middag wachtte ik op de postbode want hij zou mijn nieuwe Macbook Air leveren die ik had besteld bij Leapp. Ik kon niet wachten!

In de avond dook ik de sportschool in voor een goede work-out!

Woensdag

Woensdag ochtend wilde ik graag een blogpost op mijn social media plaatsen en kwam Catootje gelijk kijken. <3 Ze vind het maar altijd fijn om te kroelen.

Ik haalde weer mijn favoriete bloemenjurkje uit de kast. <3

In de avond had ik met Charlotte afgesproken in Den Haag, we aten een hapje bij ons favoriete restaurant en gingen daarna naar de film a quiet place! Helaas vonden wij hem erg tegen vallen! Hij was niet heel erg spannend en vond het einde wat cliché. Desondanks was het een erg gezellige avond. <3


Donderdag

 Donderdag werd ik wakker gemaakt door dit lieve scheetje, ze kwam heel de ochtend weer kroelen. <3

Het was heerlijk weer afgelopen Donderdag, ik had een fijn zomers outfitje aan! Ik liep die dag een dagje stage.

Rond vijf uur was ik klaar na een dagje stage, ik ging langs de Mac Donalds in de Bijlmer om lekkere patatjes te halen. Soms mag dat toch? Zo’n traktatie. <3

In de avond had ik nog avond college en was ik laat thuis. Cato kwam nog even knuffelen en daarna ging ik lekker slapen.


Vrijdag

Vrijdag had ik een studeer dagje thuis! De hele dag mijn to-do lijst afgewerkt. In de avond friste ik mijzelf op en reisde ik naar Mike toe.


Zaterdag

 Zaterdag stonden Mike en ik al om acht uur op, hij had een verrassing voor mij. Ik moest mijn koffertje meenemen en we stapten de auto in. We gingen een weekendje naar Noordwijk, een vriend van Mike is daar sinds kort gaan wonen en had een prachtig verblijf in de tuin.

In de avond gingen we samen lekker uiteten, het voelde net als een mini-vakantie! Heerlijk zo’n weekendje vertoeven bij de zee. We maakten nog een romantische wandeling over het strand.

We gingen een lekker wijntje drinken bij de beachtent waar de vriend van Mike werkte, super lekkere wijn schonken ze daar. <3


Zondag

We begonnen de ochtend met een heerlijke lunch bij een fijne beachtent. Wat een perfect begin van een fijne Zondag, de rest van de dag hebben we gechillt op het strand en genoten van het zomerse zonnetje.

FOOD OVERLOAD! In de avond gingen we naar een ontzettend leuke tent op het strand, we aten een heerlijke pizza die vers was gemaakt. Echt niet normaal lekker. <3 Rond half 10 bracht Mike mij naar huis en was het weekend alweer om. Wat een fijne dagen zo, was helemaal bijgeladen.

Hoe was jullie week? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Wat een fijne week heb je achter de rug! Aangenomen voor de leer-werkplek, mooi weer én een heerlijk verrassingsweekend. Het was ook wel perfect weer om op het strand te zijn 🙂 En wat is je kat al groot geworden trouwens (maar wel nog altijd even schattig!).

  2. Wat een leuke foto's weer =)
    Heerlijk z'n weekendje weg!
    Liefs Jorinda

  3. Wat heerlijk dat jullie een weekendje weg gingen, het was ook zulk lekker weer! Hele leuke foto's <3

Geef een antwoord

Sluit Menu