Persoonlijke update | Vakantie geboekt, nieuwe baan & nieuwe laptop!

Persoonlijke update | Vakantie geboekt, nieuwe baan & nieuwe laptop!

Hoi iedereen! Daar ben ik nu echt eindelijk weer. Vorige week had ik twee artikels geplaatst met een update erin dat mijn laptop aankomende vrijdag gemaakt zou worden, helaas was dat niet het geval en bleek mijn geliefde macbook pro helemaal kapot te zijn. Ik heb direct een nieuwe besteld aangezien het ook erg belangrijk is voor mijn opleiding. Ik kan daardoor natuurlijk ook weer allerlei blogposts schrijven. Yes! Ik heb het ontzettend gemist. In het artikel van vandaag geef ik jullie een persoonlijke update want er is een heleboel gebeurd in de afgelopen drie weken.


Waar moet ik beginnen? Drie weken geleden, in het weekend dat net mijn laptop kapot was gegaan heb ik samen met Mike een vakantie geboekt. Het is een heerlijk vooruitzicht en geeft je net even die boost om de laatste loodjes voor mijn studie te doorstaan. Mike en ik gaan in het begin van Augustus samen 11 dagen naar het mooie Chalkidiki. Chalkidiki is een Grieks eiland aan de kant van Turkije. Zoals jullie weten zijn Mike en ik eerder naar Corfu en Kefalonia geweest en dat waren meer eilanden aan de linkerkant van Griekenland. Deze keer gaan we meer naar de andere kant. We verblijven 11 dagen in een prachtig appartementen complex met een loopafstand tot het strand en een fijn plaatsje waar wij boodschapjes kunnen doen en een hapje eten.

Een andere grote verandering in mijn leven weet ik pas sinds gister. Afgelopen Maandag had ik een sollicitatie gesprek voor een eventuele stage/leer-werk plek bij Rivierduinen in Alphen aan den Rijn. Zoals trouwe lezers misschien wel weten heb ik hier ongeveer drie jaar geleden ook al drie dagen stage gelopen vandaar dat ik graag weer binnen deze organisatie aan de slag zou willen gaan. Het gesprek was naar mijn gevoel goed verlopen (het gesprek was op mijn oude stageplek). Ze zouden mij aan het eind van de week bellen om aan te geven voor welke plek ik in de race zou zitten. Gistermiddag werd ik al gebeld en kreeg ik te horen… dat ik ben aangenomen voor een leer-werkplek! Super tof! Ik ga aankomend schooljaar dus duaal studeren, oftewel vier dagen werken en een dag leren. Ik vind het echt een toffe kans en ben er onwijs blij mee dat ik dit met beiden handen heb aangepakt, je hebt veel meer werkervaring en zorgt ervoor dat ik later makkelijker aan een baan kan komen. Ook werken lijkt mij erg fijn en praktisch. Ik moet het even laten bezinken maar ik ben écht onwijs blij!

Het gedoe van mijn laptop hebben jullie vast ook wel meegekregen. Ik dacht eerst dat alleen de harde schijf kapot was, maar er kwam dus meer bij kijken. Ik heb het laten nakijken door een professional maar mijn hele laptop was dus kapot. Gelukkig had ik spaarcentjes en kon ik direct een nieuwe laptop aanschaffen. Ik ben gegaan voor de Macbook Air. Ik heb deze besteld bij Leapp. Hier heb ik al eerdere ervaringen mee, dit is een bedrijf waar je refurbished mac producten kunt komen. Ze worden in de perfecte staat geleverd en voor een veel fijnere prijs kun je ze aanschaffen. Ik ben er ontzettend blij mee! Jullie kunnen dus weer allerlei leuke artikelen verwachten op by-Evelien.nl. Ik heb weer helemaal de kriebels om aan de slag te gaan.

Hoe is het met jullie? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 4 reacties

  1. Wat een goed nieuws, gefeliciteerd! <3 En ook heel erg fijn dat je een nieuwe laptop hebt. Ik kijk uit naar je blogjes!

  2. Echt supergoed nieuws van Rivierduinen! Wat fijn dat je daar binnenkort aan de slag kunt gaan 🙂 En die vakantie is ook een heel fijn vooruitzicht! Ik ben nu ook wel heel benieuwd naar dat eiland. Geniet alvast van de voorpret!

  3. Oooh wat lekker dat jullie een vakantie geboekt hebben! Lekker vooruitzicht!
    Superbalen van je laptop zeg! Enn tof dat je een leer-werk plek hebt! Zal wel even wennen zijn, maar heb het zelf ook gedaan en je steekt er zoveel meer van op, dan van af en toe stage lopen!

Geef een antwoord

Sluit Menu